Trei tineri, un român, un spaniol şi un italian, au inventat o nouă metodă de a face bani din cerșit. Cei trei dansau breakdance pe trecerea de pietoni, într-o zonă extrem de circulată din Braşov, după care apelau la mila șoferilor.

Breakdance pe trecerea de pietoni

În timp ce circulaţia autoturismelor era oprită de culoarea roșie a semaforului, cei trei executau diverse mișcări acrobatice, în mijlocul trecerii de pietoni, iar mai apoi apelau la conducătorii auto pentru a fi răsplătiți pentru prestaţie.

Citeste si: Vremea de Rusalii 2022: Prognoza meteo completă pentru staţiunile de la mare şi de la munte

Metoda acestora de a face bani este contrară legislației stradale, punând în pericol siguranța circulației pe drumurile publice.

Au fost amendați cu 500 de lei

Tinerii au fost conduși la sediul Poliției Locale Brașov, unde au fost efectuate verificări în vederea identificării acestora. Astfel, oamenii legii au descoperit că doar unul dintre ei era cetățean român. Ceilalți doi bărbați erau un cetățean spaniol și un cetățean italian.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a fost găsit decedat în locuinţă, împuşcat cu propria armă de vânătoare

Bărbații au fost amendați de Poliția Locală cu o amendă de 500 de lei.

Citeste si: Horoscop 25 mai 2022. Trei zodii trec prin momente extrem de dificile. Atenție, pot apărea conflicte

"Polițiștii locali le-au adus la cunoștință ”acrobaților” că au încălcat prevederile art.

2, pct. 3 din Legea nr. 61/1991, *republicată, și i-au sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 500 lei,"  a transmis Poliţia Locală Braşov pe pagina de Facebook.

Citeste si: Panică la metroul din București. Fum gros în subteran, în zona Piața Romană. 172 de pasageri evacuați prin tunel. Planul roșu, activat

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul Jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si