Un polițist din Vaslui a reușit să primească mai mulți bani, cu ajutorul unei metode ingenioase, ajungând la 13.000 de lei pensia. Acesta și-a umflat pensia specială, dar în scurt timo totul a ieșit la suprafațată, după ce un superior a sesizat acest lucru.

Superiorii săi au aflat de metoda folosită abia după 6 luni. 

Citește și: Un bărbat din Focșani a inventat moartea mamei sale pentru a încasa ajutorul de deces

Polițistul și-a umflat pensia specială cu ore suplimentare

Omul legii ocupa o funcție importantă la Serviciul de Resurse Umane al IPJ Vaslui când a decis să-și umfle pensia specială cu ore suplimentare.

Bărbatul a notat că a lucrat destul de mult peste program. În realitate, dacă ar fi respectat orele trecute, polițistul trebuia să fie la muncă 24 de ore din 24, nonstop.

Superiorii bărbatului au sesizat problema, iar acesta nu primește bani mai puțini. După ce a fost chemat în instanță, polițistul a avut câștig de cauză în fața IPJ Vaslui, în prezent bucurându-se în continuare de pensia sa de 13.000 de lei lunar.

Citește și: O femeie a fost mințită timp de 11 ani de propriul său iubit că este polițist. Ea a aflat adevărul abia la finalul relației, iar bărbatul a început s-o hărțuiască

Un bărbat din Focșani a inventat moartea mamei sale pentru a încasa ajutorul de deces

Un bărbat din Focșani, angajat al unei firme, și-a mințit șefii că mama sa a murit pentru a încasa  ajutorul de deces.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Inițial, șefii bărbatului l-au crezut și i-au oferit acestuia banii de care ar fi avut nevoie.

Însă, ulterior, patronii au descoperit că moartea mamei bărbatului era o pură înscenare și că femeia era, de fapt, în viață.

Atunci când l-au prins cu minciuna, patronii bărbatului i-au cerut să își dea demisia. În plus, nu era prima dată când îi mințea. În documentul adresat firmei la care lucrează, el a precizat de ce a ajuns să fie dată afară.

Citește și: O polițistă falsă a fost prinsă în timpul unui flagrant

Citeste si: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”- kfetele.ro

Citeste si: De ce s-au certat, de fapt, Adda și CRBL: ”M-a durut foarte tare, am suferit mult”- radioimpuls.ro

În trecut, bărbatul mincinos a primit din partea șefilor săi suma de 1.000 de lei pentru a-și cumpăra un nou telefon, sub pretextul că cel vechi se stricase. În realitate, bărbatul și-a cumpărat un  telefon  de 700 de lei, iar restul banilor i-a cheltuit pe diverse lucruri.

În aceeași scrisoare menționată anterior, bărbatul a menționat că regretă că a mințit, în special pentru că șefii lui au fost „miloși” cu el de fiecare dată.

Citește și:  Ajutorul de deces se va mări începând cu anul 2023. Despre ce sumă este vorba și care sunt actele necesare pentru încasarea banilor?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si