Metode traznite de contrabanda: Sarmale si franzele cu nicotina sau gaina care "oua" inele de aur

Imaginatia oamenilor nu cunoste limite atunci cand este vorba despre ascunderea bunurilor de contrabanda. De-a lungul timpului, vamesii au descoperit tot felul de modalitati hazlii prin care oamenii incercau sa ii pacaleasca.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe joi 03 noiembrie 2016 , 12:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Ziarul Adevarul a facut publice cateva intamplari neobisnuite cu care vamesii moldoveni s-au confruntat de-a lungul timpului.
De exemplu, anul trecut mai multe tigari fara timbru au fost gasite in borcane cu sarmale si in franzele de catre vamesii din Oancea.
O alta intamplare amuzanta a avut loc tot la Vama Oancea in anul 2008, atunci când un cetăţean basarabean a fost luat la întrebări cu privire la actele
sanitar-veterinare pentru cele trei găini vii pe care încerca să le introducă în România. La un moment dat, una dintre orătănii s-a dezlegat şi a luat-o la fugă. Sub privirile consternate ale vameşilor, din... dosul păsării au început să se rostogolească, zornăind, 20 inele din aur, pentru care nu existau documente, scrie ziarul Adevaruul.

Ziarul Adevarul a facut publice cateva intamplari neobisnuite cu care vamesii romani s-au confruntat de-a lungul timpului.De exemplu, anul trecut mai multe tigari fara timbru au fost gasite in borcane cu sarmale si in franzele de catre vamesii din Oancea.

O alta intamplare amuzanta a avut loc tot la Vama Oancea in anul 2008, atunci când un cetăţean basarabean a fost luat la întrebări cu privire la actele sanitar-veterinare pentru

cele trei găini vii pe care încerca să le introducă în România. La un moment dat, una dintre orătănii s-a dezlegat şi a luat-o la fugă. Sub privirile consternate ale vameşilor, din... dosul păsării au început să se rostogolească, zornăind, 20 inele din aur, pentru care nu existau documente, scrie ziarul Adevarul.

Citeste si: Jaf la raft! Producătorii de ulei, de zahăr și de unt s-ar fi înțeles să scumpească prețurile intenționat. Consiliul Concurenței a început investigațiile- kanald.ro

Citeste si: Dinu Maxer a vorbit despre medicul estetician cu care Deea a fost acuzată că l-a înșelat- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si