În condițiile actuale din Capitală, mulți dintre bucureșteni au găsit o soluție inedită: se spală la duşurile de la sălile de sport sau de la coafor. Zeci de mii de cetățeni nu au apă caldă, aşa că majoritatea dintre ei încălzesc apă, ca în perioada comunismului. 

Oficialii susțin că situația alimentării capitalei este una critică.

Citeste si: Trei tinere s-au îndrăgostit de același bărbat. Ce au ajuns să facă pentru a-i câștiga inima

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Avariile sunt la ordinea zilei, iar ţevile sunt atât de vechi încât, în timp ce una este reparata o alta cedează. Așa că mulți bucureșteni au revenit la obiceiurile vechi: apa încălzită pe aragaz. 

Doamnele și-au făcut abonament la coafor pentru a-și spăla părul

În ciuda celor care încălzesc apa la aragaz și își cresc consumul la gaze, alți bucureșteni au găsit variante și mai creative. Mulți români au ajuns să facă dușuri la prieteni și la rude, există însă și persoane care au ales să își facă un abonament la sala de fitness pentru a se bucura de un duș lung cu apă caldă. 

Citeste si: Mătușa tânărului care a produs accidentul, în care au murit Ana și Daniela, face primele declarații: „Mama lui l-a abandonat”

Multe dintre doamne, spre exemplu, au ajuns să își facă "abonamente" la spălatul pe cap, astfel că telefoanele saloanelor din Capitală sună continuu pentru acest tip de programări. 

Cererea este din ce în ce mai mare, au transmis reprezentanţii saloanelor de înfrumuseţare.

Citeste si: ”Gurul” din Ocna Mureș, căutat de Interpol. Bărbatul era liderul unei secte care abuza studente și eleve de liceu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si