Metrorex si RATB introduc la vanzare biletul unic, de duminica

Metrorex si RATB introduc la vanzare biletul unic, incepand de duminica. Bilet unic valabil 60 minute pe liniile urbane RATB si Metrorex va costa 5 lei, in timp ce biletul cu 10 calatorii de cate 60 minute pentru fiecare calatorie va costa 34 lei.

V.P., sâmbătă 09 decembrie 2017 , 16:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit Metrorex, de duminica, noile titluri de calatorie pot fi achizitionate atat de la casieriile Metrorex, cat si de la cele ale RATB. De asemenea, celelalte titluri de calatorie existente ale Metrorex raman valabile, fara a suferi modificari.

Biletul unic Metrorex - RATB este recomandat calatorilor care utilizeaza mai mult de doua mijloace de transport ale celor doi operatori.

"Cu aceste carduri se pot efectua calatorii multiple cu metroul si mijloacele de transport de suprafata ale RATB, intr-un interval de 60 de minute", spune Metrorex.

Ultima validare se poate efectua cu un minut inainte de expirarea perioadei stabilite, de o ora, si permite calatoria pana la capatul liniei RATB sau pana la iesirea din statiile Metrorex.

Costul biletului unic este alcatuit din: costul biletului RATB in valoare de 1,3 lei, costul biletului Metrorex in valoare de 2,5 lei, la care se adauga costul cardului si cheltuielile cu mentenanta.

Noile titluri de calatorie pot fi utilizate in toate statiile de metrou.

Bilet unic valabil 60 minute pe liniile RATB si Metrorex costa 5 lei, in timp ce biletul cu 10 calatorii de cate 60 minute pentru fiecare calatorie costa 34 lei.

Abonamentul de o zi valabil pe liniile urbane RATB si Metrorex este 17 lei.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Petre Roman, detalii incredibile despre divorțul de Mioara Roman. Fostul premier a spus... Petre Roman, detalii incredibile despre divorțul de Mioara Roman. Fostul premier a spus adevărul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”
demamici.ro
O fetiță de 10 a murit din cauza unei provocări de pe Tik Tok. „Jocul fularului” a... O fetiță de 10 a murit din cauza unei provocări de pe Tik Tok. „Jocul fularului” a lăsat-o fără viață sub ochii surorii mai mici | Demamici.ro
b1.ro
Un meteorit a căzut pe Pământ, fără să lovească pe cineva. Dar, la câteva zile... Un meteorit a căzut pe Pământ, fără să lovească pe cineva. Dar, la câteva zile distanţă, oamenii au început să se îmbolnăvească grav
monitorulcj.ro
Video. Accident filmat live pe o stradă din Cluj-Napoca Video. Accident filmat live pe o stradă din Cluj-Napoca
infoactual.ro
Alimente pentru o siluetă de invidiat. Ce trebuie să mănânci ca să topești kilogramele... Alimente pentru o siluetă de invidiat. Ce trebuie să mănânci ca să topești kilogramele în plus
infoactual.ro
Bun venit la Washington, Champ și Major! Câinii lui Joe Biden au ajuns la Casa Albă Bun venit la Washington, Champ și Major! Câinii lui Joe Biden au ajuns la Casa Albă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si