Metroul din Drumul Taberei se închide, deși stația abia a fost inaugurată. Motivul neașteptat al închiderii, transmis de oficiali

Stația de metrou din Drumul Taberei va fi închisă. S-a zvonit că au început să apară defecțiuni la garnitură. Noua linie de metrou a fost inaugurată acum aproximativ o săptămână.

Georgiana Balaban, marți 22 septembrie 2020 , 08:58

metroul din drumul taberei se închide
Probleme la linia de metrou din Drumul Taberei.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mult așteptata linie de metrou din Drumul Taberei va fi închisă. Închiderea va avea loc, după alegerile locale care vor avea loc și în Capitală. Anunțul oficial a fost transmis de Călin Popescu-Tăriceanu, care susține că deja ar fi apărut câteva defecțiuni la garnitura metroului.

Politicianul a declarat că defecțiunile ar pune viața în pericol cetățenilor care îl folosesc constant.

Metroul din Drumul Taberei se închide

Linia de metrou din Drumul Taberei va fi închisă după alegeri. Tăriceanu a adăugat că metroul Drumul Taberei nu este singurul care prezintă probleme, și că închiderea lui va fi doar temporară, până la remedierea defecțiunilor.

metroul din drumul taberei se închide
Se închide metroul din Drumul Taberei.[Sursa foto: google]

Citeste si: VIDEO - Metroul din Drumul Taberei a pornit la drum. Iohannis: Legenda amânărilor

Citeste si: Orban, despre inaugurarea în septembrie a metroului din Drumul Taberei

Citeste si: VIDEO| Reacția tânărului încătușat la metrou pentru că nu purta masca pe nas

„Despre linia de metrou care s-a deschis în Drumul Taberei am aflat că au început să apară primele defecţiuni la lucrările de la staţiile de metrou. Se preconizează ca după alegeri linia de metrou să fie o perioadă închisă ca să fie remediate problemele. Avem de-a face cu siguranţa circulaţiei, sunt în pericol cetăţenii. Nici la linia de tren dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni nu sunt gata lucrările, ministrul Bode preconiza deschiderea pe 12 decembrie”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu pentru DCNews.

Se pare că probleme nu se mai opresc la stația de metrou din Drumul Taberei. Eorile au persistat încă din prima zi de funcționare a Magistralei. Potrivit Antena 3, un tablou electric a fost lăsat descoperit chiar în una dintre stații. Și elementele decorative au început deja să cadă de pe pereți, ducând cu gândul la o stație de metrou din anii 90'.

Citeste si: Atenționare de călătorie. Ce trebuie să știe românii care vor să meargă în Grecia sau Bulgaria?

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si