Daleyza Avila-Hernandez (3 ani) a murit saptamana trecuta, dupa ce mama ei a dus-o la un control stomatologic de rutina. Medicul i-a spus mamei ca Daleyza are nevoie de o interventie pentru fixarea a doi dinti care va dura maxim 30 de minute. Stomatologul a linisti-o pe femeie, spunandu-i ca este o procedura simpla si a poftit-o in sala de asteptare, in timp ce fetita a ramas in cabinet.

Dupa 30 de minute, la clinica a sosit o ambulanta. "In timp ce eram in sala de asteptare, am vazut ca a venit o ambulanta. M-am ridicat sa vad despre ce e vorba. Am crezut ca este pentru un copil, nu m-am gandit niciodata ca ambulanta a venit pentru fiica mea", a declarat Araceli Avila, distrusa de durere.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La interventia stomatologica au participat un medic stomatolog, un anestezist si 2 asistente. La scurt timp dupa ce a fost anesteziata, inima Daleyzei a incetat sa mai bata. Medicul anestezist a declarat ca, probabil, fetita avea probleme de sanatate care nu fusesera descoperite pana acum.

Dar familia sustine ca fetita de 3 ani era perfect sanatoasa. "Mi-am dus fiica la dentist si mi-au dat-o inapoi moarta. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva", a declarat Araceli Avila care vrea ca vinovatii pentru moartea fetitei ei sa plateasca. Politia a deschis o ancheta in acest caz, scrie Daily Mail.

Sursa foto: Daily Mail


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si