La Izvorani, alergam prin sala, apoi ne puneau la butoiul cu multa gheata, pentru relaxare. Dupa statul in butoi, nu trebuie sa mai faci efort, pentru ca muschiul este relaxat, era recomandarea venita chiar de la antrenori, dar Adela Popa imi punea saci de nisip la glezne si zicea sa alerg, doar ca sa ma termine. Pot sa spun ca nici Coroiu nu se pricepea la pregatire fizica, acesta este un domeniu foarte important.
Iar la alimentatie, hmmm!, nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte de câte ori am rabdat de foame, de câte ori am avut ameteli. Si toate eram asa, cum sa mai faci exercitiul cu amplitudine, iti trebuie forta sa te-mpingi in picioare, dar noi eram lesinate de foame. Sigur ca nu trebuie sa faci abuz, dar abuzurile le faceau ei, adica mergeau prea departe cu infometarea, fara sa tina cont ca noi eram oameni, nu masini.
Pe lânga aceste trei cauze importante, care au dus la ratarile din partea fetelor, mai erau si umilintele la care eram expuse – nu vreau sa vorbesc de altcineva, decât de mine. Camera 3 de la Izvorani a fost pentru mine ca un fel de beci al torturii – era un apartament, de fapt, unde am stat aproape trei ani singura, pentru ca Adela Popa le invata pe fete sa nu ma bage in seama, chiar daca eu le ajutam pe fiecare, fie cu o vorba buna, fie cu ceva ce eu aveam si ele nu, fructe, bandaje..

"La Izvorani, alergam prin sala, apoi ne puneau la butoiul cu multa gheata, pentru relaxare. Dupa statul in butoi, nu trebuie sa mai faci efort, pentru ca muschiul este relaxat, era recomandarea venita chiar de la antrenori, dar Adela Popa imi punea saci de nisip la glezne si zicea sa alerg, doar ca sa ma termine. Pot sa spun ca nici Coroiu nu se pricepea la pregatire fizica, acesta este un domeniu foarte important" le-a declarat Asiana Peng jurnalistilor Ilfov Sport.

"Iar la alimentatie, hmmm!, nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte de câte ori am rabdat de foame, de câte ori am avut ameteli. Si toate eram asa, cum sa mai faci exercitiul cu amplitudine, iti trebuie forta sa te-mpingi in picioare, dar noi eram lesinate de foame. Sigur ca nu trebuie sa faci abuz, dar abuzurile le faceau ei, adica mergeau prea departe cu infometarea, fara sa tina cont ca noi eram oameni, nu masini.Pe lânga aceste trei cauze importante, care au dus la ratarile din partea fetelor, mai erau si umilintele la care eram expuse – nu vreau sa vorbesc de altcineva, decat de mine. Camera 3 de la Izvorani a fost pentru mine ca un fel de beci al torturii – era un apartament, de fapt, unde am stat aproape trei ani singura, pentru ca Adela Popa le invata pe fete sa nu ma bage in seama, chiar daca eu le ajutam pe fiecare, fie cu o vorba buna, fie cu ceva ce eu aveam si ele nu, fructe, bandaje..

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citeste mai multe AICI.

Sursa foto: Facebook

Citeste si: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Roman, pusă la zid de internauți după ce a postat o fotografie: ”Se vede clar ca e jeg"- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si