"Mi s-a arătat Dumnezeu în vis şi mi-a zis să..." - Află de ce a venit acest român îmbrăcat ca Iisus la slujba de Sfântul Andrei! Dacă e adevărat ce spune, atunci chiar e o minune!

Astăzi, în judeţul Constanţa, a avut loc o slujă de pomenire, slujbă organizată la Peşterea Sfântului Andrei. Credincioşii au venit în număr mare la eveniment, dar printre ei s-a făcut remarcat o singură persoană.

C.I.P., vineri 30 noiembrie 2018 , 14:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nicolae a venit cu îmbărcat în straie de sărbătoare, cu o coroană de spini pe cap şi cu o cruce, el fiind uşor confundat cu o copie a Mântuitorului Iisus Hristos. Reporterii Ştirilor Kanal D au stat de vorbă cu el şi au aflat de ce a ţinut să vină aşa la biserică.

"Pe 22 septembrie 2005 mi s-a arătat Dumnezeu.

Mi-a zis să vin, să stau în faţa peşterii 7 zile fără apă şi fără mâncare. M-am prezentat, dar poliţia a pus santinelă, iar stareţul n-a vrut să mă lase. Mi-am pus ambiţia şi am stat acasă. 7 zile, fără apă, fără mâncare. Pe 4 noiembrie m-au otrăvit pentru a nu ajunge cu crucea la Mănăstire. Port coroană de spini că aşa e. Am şi icoană cu numele meu. Mă cheamă Nicolae pe mine şi lumea îmi zice Petru, îmi zice Andrei. Mi să îmi spună Nicolae, pe numele meu", a spus omul care a venit la slujbă întruchipândul pe Mântuitor.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Survivor Romania 2021.  Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul... Survivor Romania 2021. Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata!"
spotmedia.ro
Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL... Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL susțin creșterea taxelor
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
b1.ro
Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din... Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19 (VIDEO)
infoactual.ro
Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si