Tragedia s-a produs în cursul zilei de joi. Emilio, băiatul lui Michael Ballack, se afla într-o vacanță în Portugalia, în peninsula Troia, loc în care tatăl său a cumpărat o casă în urmă cu mai mulți ani, potrivit digisport.ro.

Citeste si: VIDEO| Doliu în sportul românesc: Un fotbalist a murit înecat la doar 22 de ani

Emilio a murit în urma unui accident cu ATV-ul

Imediat după accident, mai multe echipaje de pompieri și salvare au sosit la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru Emilio, informează  tvi24.iol.pt.

Michael Ballack mai are doi copii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: UEFA ia în calcul să mute semifinalele și finala Euro 2020 de la Londra la Budapesta

Tragedie în familia campionului Michael Ballack

Michael Ballack a fost considerat unul dintre cei mai importanți jucători din naționala Germaniei, la începutul anilor 2000. A învățat fotbalul la clubul Chemnitzer, apoi a mai evoluat pentru Kaiserslautern, Bayer Leverkusen, Bayern Munchen și Chelsea.

De trei ori a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Germania, iar în 2002 a ieșit vicecampion mondial cu echipa națională, potrivit digisport.ro

În total, fostul mare mijlocaș a adunat 98 de selecții și 42 de goluri în tricoul ”Mannschaft”-ului.

Citeste si: Cristian Daminuță s-a despărțit de soția lui, chiar înainte de cununia religioasă? "Am avut totul stabilit"

În 2012, Michael Ballack s-a retras. Acesta are în palmares 16 trofee, printre care un titlu de campion în Premier League dar și patru titluri în Bundesliga. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si