Teribilul incident a avut loc în balastiera de la Apa din Satu Mare. Cel care s-a stins din viață era Sorin Boje, un tânăr fotbalist carte juca la echipa de liga a IV-a CS Seini, în seria sud, originar din orașul Seini, județul Maramureș, acesta a murit înecat chiar sub privirile prietenilor săi. În timp ce se afla pe o hidrobicicletă, împreună cu alţi trei tineri, Sorin a căzut în apă şi nu a mai ieşit.

Citeste si: A murit ambasadorul României în Grecia, fostul ministru George Ciamba

Sorin nu știa să înoate

Se pare că Sorin ieşie la distracţie cu alţi trei prieteni, iar împreună au decis să închirieze o hidrobiciletă de la administrarea balastierei Apa şi, deşi doar unul dintre ei ştia să înoate, niciunul nu şi-a pus vestă de salvare. La un moment dat, Sorin, care nu ştia să înoate, a căzut în apă. Prietenii au încercat să-l salveze, însă nu au reuşit.

Sorin Boje[Sursa foto: Facebook]

Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 19:00, la data de 10 iulie 2021. La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu barcă pneumatică și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor. În sprijin au mai fost solicitați militari de la ISU “Crișana” Bihor, dar și de la ISU “Avram Iancu” Cluj.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din păcate, sâmbătă, scafandrii au căutat degeaba trupul băiatului câteva ore bune până la lăsarea întunericului deoarece nu au reușit să îl găsească.

Au reluat operaţiunile duminică, la primele ore ale dimineţii, iar în jurul orei 10:30, pompierii militari l-au găsit pe Sorin şi, sub privirile neputincioase ale tatălui şi fratelui, au adus trupul neînsufleţit la mal.

Citeste si: O turistă a murit, în urma unui stop cardio-respirator la Bâlea Lac. Cum s-a întâmplat totul?

Mesaj cutremurător pentru Sorin din partea fratelui său

Sorin și Mihai Boje[Sursa foto: Facebook]

Fratele lui Sorin, pe nume Mihai, este tot fotbalist. Acesta extrem de îndurerat de pierderea suferită, și-a exprimat printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, toate gândurile care vrea să i le spună fratelui său decedat.

"Dragă frate, dragă campionule, de ce atâta suferinţă. Azi trebuia sa ne vedem la fotbal, dar tu te-ai dus sus la Dumnezeu. Te astept acasă sa nu stai acolo in fundul apelor, ca e rece si frig. Te-am căutat și nu te-am găsit, dar promit ca o sa ne întâlnim. Te astept, dragă frate acasă. O sa îmi lipsești enorm de mult să nu uiți ca te iubesc chiar dacă nu ți-am spus-o niciodată".

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si