Medicul Raed Arafat a infiintat fundatia SMURD la sfarsitul anilor '90 si, de-a lungul timpului, a incercat sa atraga mai multe personalitati publice in Comitetul director al acesteia. Chiar de la inceput, Arafat a convins-o pe Mihaela Radulescu sa faca parte din comitet, vedeta acceptand invitatia.

In noiembrie 2015, dupa tragedia de la Colectiv, cand Arafat si SMURD au fost criticati pentru interventia de la clubul devastat de incendiu, unde au murit 64 de oameni, in presa a aparut un material care dezvaluia ca Mihaela Radulescu s-ar fi folosit de banii fundatiei SMURD.
„E o stire halucinanta despre cum sunt eu in conducerea Fundatiei SMURD si cum folosesc din banii acestui serviciu medical de urgenta. Banuiesc ca cel care a scris asa o tampenie e deja intubat, caci sigur e o urgenta:))) Cand s-a infiintat aceasta fundatie, acum aproape 18 ani, Dl Arafat m-a rugat sa-i sustin simbolic, ca persoana publica. Am agreat ideea, dar nu am facut niciodata parte oficial din Smurd sau fundatiile afiliate. Singura “tampenie” pe care am facut-o, a fost sa donez ca o “idioata” niste mii de euro si sa conving niste companii puternice sa faca la fel. De unde se vede ca…facerea de bine in Romania, e exact …continuarea”, a comentat Mihaela Radulescu.
La acel moment, Mihaela Radulescu figura in Comitetul director al SMURD, insa, in prezent, numele ei a disparut. Langa Raed Arafat, in Comitetul director sunt generalul-locotenent Vladimir Secara, Adrian Dita (de la Telekom Romania), Frank Hajdinjak (director E-ON), Emil Hurezeanu (ambasadorul Romaniei in Germania), avocatul Alex Serban si jurnalistul Radu Tudor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si