Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine pentru copii! În România, pierderile vedetei sunt uriaşe! EXCLUSIV

E clar că Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine destinate copiilor până la 14 ani.

Matei Vaihan, luni 12 august 2019 , 15:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mulţi ştiu că Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine pentru copii. Vedeta a inugurat în Bucureşti, în 2009, un magazin a cărui imagine era chiar fiul ei, Ayan. Ulterior, au mai apărut magazine în mall-uri din Constanţa, Alba-Iulia, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Suceava. (vezi cum s-a dat de gol Mihaela Rădulescu că îşi photoshopează pozele)

Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine. Marca poartă numele lui Ayan, fiul ei

Mihaela Rădulescu s-a gândit să testeze şi piaţa din Ungaria, deschizând, pentru început, un magazin online a căruii imagine este tot copilul Ayan, care între timp a devenit adolescent. „Țesăturile utilizate în producția de haine pentru copii sunt fabricate din materiale naturale, cum ar fi bumbacul, inul și lâna. Materialele din piele au fost importate din Italia și Franța și fabricate din îmbrăcăminte pentru copii sub marca AYAN”, se scrie pe site-ul din Ungaria.

Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine. În ţară, pierderile sunt de 1,5 milioane de euro

S-a aflat că Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine. În România, firma prin care magazinele Rădulească îşi desfăşoară activitatea, „Kinder Magic Store SRL”,  a pierdut aproximativ 1,5 milioane de euro între 2009 şi 2017. Practic, fiecare an a consemnat pierdere, firma nefiind niciodata pe profit. Mai mult, datoriile firmei erau, la sfârşitul lui 2017, de 7.640.410 lei, adică aproximativ 1.650.000 de euro. 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si