Mihai Chirică, declaraţie explozivă despre ”moartea” lui Dragnea: ”Voi face un foc de artificii”

Mihai Chirică, primariul Iaşiului, a făcut o declaraţie explozivă, după ce Poliţia a interzis jocul de artificii de la Zilele Oraşului.

Author: Radu Constantin marți 16 octombrie 2018 , 15:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mihai Chirică a acuzat că decizia Poliţiei de a interzice focurile de artificii la Sărbătorile Iaşiului este una influenţată politic şi a dat asigurări că această situaţie se va rezolva în curând.

”E cusută cu puţină aţă roşie toată povestea asta, dar ieşenii se vor bucura de un concert foarte frumos şi poate şi de un joc de artificii cât mai curând. Asta chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem şi de acolo.

Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi dispar toate lichelele.(...) La dispariţia fiecărui lider neocomunist din România, eu personal, din salariul meu, voi face un mic foc de artificii, cât îmi voi permite şi eu şi pot să spun că mă voi bucura”, a declarat Mihai Chirică pentru news.ro.

Poliţia a interzis focul de artificii de la Sărbătorile Iaşiului după ce a anunţat că ISU Iaşi nu a dat un aviz în acest sens. Conform unui comunicat emis de municipalitate, ISU Iaşi şi-a dat iniţial acordul pentru jocul de artificii, însă Poliţia a transmis că acordul şi-a pierdut valabilitatea. Ulterior, ISU Iaşi a admis că a existat un acord preliminar, însă ulterior, la ”verificările efactuate în teren” s-a constatat că riscul unui incendiu era mare pentru că nu se respecta distanţa de siguranţă faţă de staţiile de carburanţi aflate pe strada Sfântul Lazăr. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR marți, 15 iunie 2021: Euro crește! Ultimele cotații pentru moneda... Curs valutar BNR marți, 15 iunie 2021: Euro crește! Ultimele cotații pentru moneda europeană, dolar și liră turcească
spotmedia.ro
Nimic nou pe frontul sondajelor de opinie Nimic nou pe frontul sondajelor de opinie
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât... Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât chimiotarapia
infoactual.ro
Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre! Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si