Mihai Constantinescu s-a recuperat rapid dupa operatia e cord. La nici patru saptamani de la interventie, artistul spune ca are nevoie doar de putina energie. Sotia sa este cea care il ajuta neconditionat si l-a facut sa depaseasca momentul.

"Peste două zile se fac patru săptămâni de la operaţie. Mă simt bine. Singurul lucru de care mai am nevoie e de puţin energie în plus şi totul e în regulă. 

O să fac mişcare, e nevoie, e necesară. Trec printr-un stadiu foarte bun, puţin cam lipsit de antrenament, recunosc, sper ca toate lucrurile să se pună la punct. În maxim 10 zile să fiu exact cum am fost", a declarat Mihai Constantinescu.

 

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

"Simona a avut o grijă de mine absolut incredibilă. Cuvintele sunt de prisos pentru a exprima. Modul în care ea s-a comportat cu mine în perioada asta atât de dificlă m-a şocat, m-a făcut să îmi dau seama că am avut un noroc în viaţă extraordinar", a mai spus artistul.

 

Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si