Cele trei mari nume ale muzicii ușoare românești de dinainte de 1989- Angela Similea, Mirabela Dauer și Corina Chirac- nu au avut mereu raporturile prietenești din prezent, concurența reflectându-se și în nivelul relațiilor dintre rivale. Dacă în fata presei s-a convenit că  "noi ne adresam fiecare unui segment de public diferit, iar conflicte au fost doar intre fanii nostri",  realitatea se pare că era alta, publicația "Ziarul" dezvăluind la un moment dat motivul unui scandal existent între cele trei mari soliste. 

”Daca oficial am fost lamuriti ca spectatorii au creat conflictul, Mirabela, Angela si Corina au omis sa declare public cam care a fost elementul-cheie care le-a racit relatiile personale atatia ani. Legenda spune ca pe la sfarsitul anilor '80, cantaretul Mihai Constantinescu ar fi intervenit in prietenia celor trei soliste spunand fiecareia ca cealalta o vorbeste de rau in particular. Atata timp cat pana atunci divele erau bune prietene si participau impreuna la multe turnee nationale si peste hotare, informatia le-a cazut cum nu se poate mai prost. Se pare ca motivul pentru care Mihai Constantinescu ar bagat zazania intre ele ar fi fost dorinta lui de a aparea pe afisele concertelor in care era deja o obisnuinta sa cante impreuna Mirabela si Corina. Odata ce a introdus raca intre ele, solistul s-a ales cu ce a dorit: a cantat in turneele ce au urmat alaturi de Mirabela Dauer, Corina Chiriac "nemaiincapand" pe afis. Despre aceasta manevra, divele au aflat abia de curand si au realizat ca atata timp si-au creat o impresie gresita despre fiecare, desi nu au pus punct definitiv relatiilor lor amicale",  a sustinut acum

câțiva ani ziarul respectiv. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

"Nu ştiu dacă am fost neapărat prietene, dar am fost foarte, foarte bune colege. Niciodată nu ne-am călcat pe bătături.

Fiecare şi-a văzut drumul, fiecare şi-a ştiut valoarea şi fiecare a mers pe drumul său. Cred că generaţia asta a mers, merge, şi va merge pănă cănd Dumnezeu ne va chema să căntăm intr-un concert pentru El. Eu sunt fericită că existăm şi că vom exista. Asta inseamnă că avem ceva de spus”, a marturisit cu sinceritate Mirabela Dauer.

Mihai Constantinescu a încetat din viață la 73 de ani, după mai bine de 5 luni de comă, pe 29 octombrie 2019, dispariția lui fiind deplânsă de toată lumea artistică autohtonă. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si