Mihai Constantinescu, umilit de Traian Băsescu! Evacuat din casa în care locuise 20 de ani, a cerut audiență la primarul de atunci! Ce s-a întâmplat în cabinetul viitorului președinte?

Marea dramă a vieții lui Mihai Constantinescu a fost că a pierdut casa în care a locuit timp de 20 de ani.

Author: Radu Constantin luni 20 mai 2019 , 09:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mihai Constantinescu a fost umilit de autoritățile din România, în frunte cu Traian Băsescu (pe atunci Primar General al Capitalei). Cântărețul s-a îmbolnăvit de inimă după ce a fost scos în stradă de proprietarii vilei naționalizate în care a trăit timp de 20 de ani, iar autoritătțile au asistat impasibile la drama cântărețului.

Cu 12 ani în urmă, Mihai Constantinescu a pierdut casa din zona Pieței Domeni în care locuise până atunci. Imobilul fusese naționalizat iar la începutul anilor 2000, moștenitorii au solicitat retrocedarea acestuia. După ani lungi de procese, Mihai Constantinescu și soția lui de atunci, Mihaela, s-au trezit evacuați.

Citeste si: Motivul pentru care mama unui copil, care și-a pierdut viața la Revoluție, și-a dat foc în Poiana Brașov. Ce scria în biletul de adio- kanald.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”- wowbiz.ro

Mihai Constantinescu încercase să găsească o soluție amiabilă, susținând că pentru a se muta acolo fusese nevoit să vândă un apartament cu două camere situat în București. Așa că i-a venit ideea să meargă la Traian Băsescu, pe atunci Primar General al Capitalei. Acesta l-a primit însă după 15 secunde l-a poftit afară, conform spuselor cântărețului.

Citeste si: Mihai Constantinescu s-a zbătut într-o sărăcie lucie: “Numai eu ştiu din ce trăiesc”

Citeste si: Va fi sau nu Mihai Constantinescu deconectat de la aparate? Anunțul făcut de soție

Citeste si: Vizitele în salonul lui Mihai Constantinescu, interzise! De ce s-a luat această decizie

Mihai Constantinescu: ”Este umilitor acest episod”

”M-a expediat în 15 secunde. Dacă pe vremea când era Ministru al Transporturilor eu eram Mihăiță, la acea întâlnire am devenit domnul Mihai Constantinescu. Traian Băsescu mi-a replicat sec atunci: ”Domnule Constantinescu, este o piață liberă”, și asta a fost tot”, spunea Mihai Constantinescu în 2007.

Cântărețul nu s-a lăsat și a cerut o audiere la Adriean Videanu, succesorul lui Băsescu la primărie. ”Domnul Videanu m-a chemat în audiență la ora 08:30 și a avut amabilitatea de a discuta cu mine. Mi-a vorbit frumos, însă problema mea a rămas aceeași. Pentru mine este foarte umilitor acest episod. La 60 de ani sunt încă un artist cunoscut, încă mă oprește lumea pe stradă să mă salute sau să mă felicite și cu toate astea am rămas pe drumuri din cauza nepăsării autorităților”, a povestit Mihai Constantinescu.

În prezent, Mihai Constantinescu și soția lui, Simona, locuiesc într-un apartement pentru care au făcut credit.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si