Mihai Gainusa, obligat de instanta sa achite 9.377 de lei in contul postului de radio cu care se judeca! Fostul carcotas a plecat cu scandal de la Radio 21

Mihai Gainusa a pierdut un proces cu postul de radio care l-a dat afara in 2015.

Matei Vaihan, sâmbătă 04 martie 2017 , 21:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In septembrie 2015, Mihai Gainusa anunta ca va da in judecata postul radio la care realiza o emisiune umoristica. "Reprezentantii din Romania ai Radio 21 au denuntat unilateral contractul dintre noi, actiune nepermisa de clauzele inserate in contract. Acest contract valabil se incheie pe 30.06.2016. In prealabil mi-au propus un contract cu un alt radio din trust, Europa Fm. Am refuzat, deoarece era un contract total dezavantajos pentru mine. In consecinta imi rezerv dreptul de a cere concursul instantelor de judecata pentru rezolvarea diferendului. Atat timp cat mi-am respectat intocmai obligatiile, fapt dovedit si de noua lor propunere, sunt pregatit sa-mi apar drepturile”, declara Gainusa.

Acesta, prin firma sa, a dat in judecata radioul pentru concedierea abuziva, procesul deruland-se si in prezent. Firma lui Gainusa a deschis si un alt proces, in ianuarie 2016, al carui obiect era „proprietate intelectuala-drepturi de autor si depturi conexe”, prin care acesta dorea sa fie platit pentru o parte din emisiunile pe care le-a realizat.
Din pacate pentru Gainusa, Tribunalul Bucuresti a dat castig de cauza, recent, postului de radio. Mai mult, acesta urmeaza sa plateasca si cheltuielile de judecata. "Respinge ca neîntemeiată cererea reclamantei. Obligă reclamanta la plata cheltuielilor de judecată către pârâtă în sumă de 9377,54 lei”, se arata in hotararea judecatorilor.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si