Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat: ”Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”

Fanii au aflat că Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat.

Matei Vaihan, luni 13 mai 2019 , 09:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret că Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat.

Fostul fotbalist a postat, vineri, pe contul oficial al fundației sale, la opt ani de la tragicul accident care l-a lăsat paralizat, un mesaj emoționant: „8 ani din noua mea viață. Slavă lui Dumnezeu pentru toate”. ( vezi ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu)

Citeste si: Un fotbalist celebru face o declaraţie cutremurătoare: "Dacă aş fi fost în locul lui Neşu le-aş fi cerut doctorilor o pastilă şi s-ar fi terminat totul"

Citeste si: Mihai Neşu l-a iertat pe cel care l-a trimis în scaunul cu rotile: „Nu mi-ar face mie bine să port pică. Iar durerea sufletească e la el!”

Citeste si: Ea este femeia care are mereu grija de Mihaita Nesu! Vezi aici cu ce se ocupa Maria

Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat: "Am trecut peste moment" 

Pe 10 mai 2011, la un antrenamnet al echipei sale, Utrecht, Neşu a fost lovit involuntar de colegul său, Alje Schut, alegându-se cu o vertebră cervicală ruptă şi o viaţă petrecută în căruciorul cu rotile. 

“Nicio clipă nu l-am urât! Nici atunci, nici acum. Am trecut peste moment. De fapt, el, săracu', n-a avut nicio vină. Iar durerea sufletească e la el!”, a mărturisit Neşu.

Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat: „Vreau să fac parte din echipa lui Hristos" 

E clar că Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat.

„Vreau să fac parte din echipa lui Hristos – dacă nu-L ai pe Dumnezeu, n-ai nimic în viață”, a declarat Mihai Neșu. După accident, el a înființat fundația Fundația Mihai Neșu aducând mângâiere, speranță și bucurie multor copii cu diferite dizabilități neuromotorii din Oradea și Județul Bihor, dar și părinților lor.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 10 mai 2021. Dolarul scade extrem de mult față de leu! Euro, și... Curs valutar BNR luni, 10 mai 2021. Dolarul scade extrem de mult față de leu! Euro, și el în scădere! Cele mai noi cotații
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Adio ”manevre” fiscale! Legea profitului obligatoriu, strecurată pe furiș Adio ”manevre” fiscale! Legea profitului obligatoriu, strecurată pe furiș
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si