Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat: ”Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”

Fanii au aflat că Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat.

Author: Matei Vaihan luni 13 mai 2019 , 09:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret că Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat. Fostul fotbalist a postat, vineri, pe contul oficial al fundației sale, la opt ani de la tragicul accident care l-a lăsat paralizat, un mesaj emoționant: „8 ani din noua mea viață. Slavă lui Dumnezeu pentru toate”. ( vezi ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu)

Citeste si: Un fotbalist celebru face o declaraţie cutremurătoare: "Dacă aş fi fost în locul lui Neşu le-aş fi cerut doctorilor o pastilă şi s-ar fi terminat totul"

Citeste si: Mihai Neşu l-a iertat pe cel care l-a trimis în scaunul cu rotile: „Nu mi-ar face mie bine să port pică. Iar durerea sufletească e la el!”

Citeste si: Ea este femeia care are mereu grija de Mihaita Nesu! Vezi aici cu ce se ocupa Maria

Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat: "Am trecut peste moment" 

Pe 10 mai 2011, la un antrenamnet al echipei sale, Utrecht, Neşu a fost lovit involuntar de colegul său, Alje Schut, alegându-se cu o vertebră cervicală ruptă şi o viaţă petrecută în căruciorul cu rotile.  “Nicio clipă nu l-am urât! Nici atunci, nici acum. Am trecut peste moment. De fapt, el, săracu', n-a avut nicio vină. Iar durerea sufletească e la el!”, a mărturisit Neşu.

Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat: „Vreau să fac parte din echipa lui Hristos" 

E clar că Mihai Neșu e recunoscător la 8 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat. „Vreau să fac parte din echipa lui Hristos – dacă nu-L ai pe Dumnezeu, n-ai nimic în viață”, a declarat Mihai Neșu. După accident, el a înființat fundația Fundația Mihai Neșu aducând mângâiere, speranță și bucurie multor copii cu diferite dizabilități neuromotorii din Oradea și Județul Bihor, dar și părinților lor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si