Ce mesaj a transmis Mihai Șora, filosoful de 104 ani, după ce a mers la vot. "Domnul cu ştampila a zis..."

Filosoful Mihai Sora, un simbol al protestelor anti-guvernamentale din epoca Dragnea, a transmis un mesaj surprinzător după ce a votat la alegerile locale. Mihai Șora împlineşte 104 ani în luna noiembrie.

Author: Razvan Ilie duminică 27 septembrie 2020 , 17:22

Mihai Sora
Filosoful Mihai Sora, cu buletinul plin de ștapile de vot
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Filosoful Mihai Sora a povestit pe Facebook cum a decurs exprimarea dreptului de vot la o vârstă atât de înaintată

”Iar domnul cu ştampila a zis: „Sperăm să vă vedem şi la următoarele alegeri, domnule Şora!“ Eu am crezut – cum e şi firesc – că se referea la următoarele alegeri locale, dar (cred că) era vorba (doar) de parlamentare”, a scris Mihai Șora pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: EXIT-POLL ora 16.00 Alegeri Locale 2020. Ce partid se află pe primul loc în Capitală

Mihai Șora a comentat, cu umor amar, că grupa de vârstă la care se încadrează el concurează la prezență cu tinerii sub 24 de ani: "Constat că, la categoria de vârstă la care mă calific – 85-119 ani (ați citit bine: 119), suntem mai răruți…Și nici 18-24 nu se prea înghesuite (iar aici

chiar e îngrijorător)".

Așa artă buletinul lui Mihai Șora, după un număr mare de voturi:

Cu ce acte de identitate se poate vota la alegerile locale

În cazul cetăţenilor români: cartea de identitate, cartea electronică de identitate, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate ori paşaportul diplomatic, paşaportul diplomatic electronic, paşaportul de serviciu, paşaportul de serviciu electronic, în cazul elevilor din şcolile militare, carnetul de serviciu militar, valabile în ziua votării. În cazul cetăţenilor Uniunii Europene: orice document valabil care le atestă identitatea. Pentru cei care nu au buletin, serviciile de evidenţa populaţiei au program li duminică, în intervalul 7:00- 21:00.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si