Mihai Sturzu a fost dezbrăcat la chiloţi de colegii piloţi de avion şi aruncat în câmp: „Am stat vreo patru ore la spital după aia!”

Nu mai e un secret că Mihai Sturzu a fost dezbrăcat la chiloţi de colegii piloţi de avion.

Author: Matei Vaihan marți 07 mai 2019 , 09:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mihai Sturzu a fost dezbrăcat la chiloţi de colegii piloţi de avion. Fostul membru al trupei HI-Q a părăsit lumea muzicii pentru a se dedica unei cariere de pilot de avion. De mai bine de un  an, Sturzu este pilot de linie al unei companii low-cost şi a vorbit recent despre experienţele sale. Întrebat care sunt dificultățile cele mai serioase pentru un pilot, Sturzu a dezvăluit, pentru life.ro: „Să ajungi la aeroport. Cea mai periculoasă parte a zborului este drumul cu mașina la aeroport. Mi s-a întâmplat o dată să rămân blocat pe drumul spre aeroport și atunci am realizat că nu există niciun drum alternativ. Dacă se întâmplă ceva pe DN1, de exemplu un accident, se blochează tot. Sigur, m-am descurcat cumva atunci: am intrat în Otopeni, am luat-o pe niște hârtoape”.

Citeste si: Mihai Sturzu, cea mai penibilă întâmplare! A ieșit la masă cu o celebră cântăreață de la noi și s-a făcut de râs

Citeste si: Mihai Sturzu de la HI-Q a devenit pilot! "Trăiesc visul copilăriei şi sunt mega-fericit. Râd ca prostul"

Citeste si: Mihai Sturzu este in doliu, distrus de durere! A murit Mircea Brindusan, omul care a fost ca un tata pentru fostul cantaret: "Il voi respecta pana voi parasi scena vietii"

Mihai Sturzu a fost dezbrăcat la chiloţi de colegii piloţi de avion: "Primul zbor la simplu este cel mai bun zbor din viața ta" 

Apoi, Sturzu a fost chestionat despre emoția primului zbor. “Ce să-ți spun? Trăgeam de avion dreapta și mi se părea că se duce în stânga. Sigur, asta când pilotam avioanele mici și aveam pe cineva lângă mine. Când am fost singur însă, știam tot ce urma să se întâmple. Se zice că primul zbor la simplu este cel mai bun zbor din viața ta, pentru că nu există ceva ce tu nu visezi deja. Știi că jos este instructorul, pe responsabilitatea căruia zbori în acel moment, câtă vreme nu ai încă licența, dar ai cumva convingerea că instructorul nu te scoate la zbor până nu știe clar că poți să-l duci cu bine până la capăt”, a mărturisit Sturzu.( vezi cât de bogat este Mihai Sturzu)

Mihai Sturzu a fost dezbrăcat la chiloţi de colegii piloţi de avion: "Toți colegii de pe aerodrom te iau și te aruncă în scaeți"

„Emoția primului zbor nu prea a fost. Mai degrabă mă speria gândul „botezului”, când toți colegii de pe aerodrom te iau și te aruncă în scaeți, după ce te lasă doar în chiloți.  Problema mea a fost alta, că am stat vreo patru ore la spital după aia pentru că sunt alergic la polen. Evident că nimeni nu s-a gândit că buruienile pe care le-au cules în septembrie de pe câmp erau pline de polen. Dar eu era să fac șoc anafilactic”, a dezvăluit Mihai Sturzu care va candida, din partea partidului Pro România, la alegerile europarlamentare din 26 mai.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si