Mihai Tudose, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Fostul premier, Mihai Tudose, vine marți, 20 iulie, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “Va simțiți răzbunat în relația cu Liviu Dragnea?”, una dintre întrebările la care va răspunde.

Author: Răzvan Angelescu vineri 16 iulie 2021 , 15:52

Fostul premier al României Mihai Tudose
Fostul premier al României Mihai Tudose
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mihai Tudose a ocupat funcția de Premier al României, în perioada iunie 2017- ianuarie 2018, un mandat scurt, dar plin de declarații și momente controversate, dar și de inițiative

politice cu impact în spațiul public. 

A fost de cinci ori deputat în Parlamentul României

De asemenea, este unul dintre cei mai influenți lideri PSD, fiind membru în acest partid aproape încă de la înființarea acestei formațiuni politice. A fost de cinci ori deputat în Parlamentul României, iar în prezent, Mihai Tudose este europarlamentar.

Fostul premier al României Mihai Tudose
Fostul premier al României Mihai Tudose

Citeste si: Denise Rifai si Mihai Ghita, premiati de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, in cadrul evenimentului „Ziua Ziaristului Roman”

“Sunteți un plagiator pe bandă rulantă?”, o altă întrebare la care acesta va răspunde

“Ce rol joacă Serviciile Secrete în viața dvs.?”,

  “Cine a încercat să va creeze imaginea de alcoolic?”, “Cine v-a trădat în războiul cu Liviu Dragnea?”, “Va simțiți răzbunat în relația cu Liviu Dragnea?”, “Este Mihai Tudose variant moderna a baronului PSD?”, “Sunteți un plagiator pe bandă rulantă?”, “V-ați folosit fiica paravan în afaceri?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Mihai Tudose în ediția de marți a emisiunii moderate de Denise Rifai la Kanal D!

Citeste si: Tensiuni maxime în casa Puterea Dragostei: Alexandra îi declară război rivalei Aya


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si