Mii de soferi vor primi inapoi banii platiti pentru amenzile de depasire a vitezei! Radarele de pe o autostrada din Germania au fost setate gresit

Peste 3.300 de soferi isi vor primi inapoi banii pe care i-au platit pentru amenzile de depasirea a vitezei legale pe o autostrada din Germania, dupa ce s-a constatat ca radarele erau setate gresit, iar oamenii au fost indusi in eroare.

Webeditor: M. P. Author: L. S. miercuri 20 iunie 2018 , 11:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe o autostrada din Germania marcajele incorecte au dus la un numar de peste 3.300 de amenzi pentru depasirea vitezei legale, inregistrate de radarele instalate.

Depasirile au fost eronate pentru ca indicatoarele aratau ca vireza maxima admisa este de 60km/h, insa, poentru

acea portiune de drum de pe autostrada A2, in directia Oberhausen ar fi trebuit sa fie de 80km/h. Astfel, dupa ce s-a constatat ca radarele au fost setate gresit, se va trece la rambursarea celor 60.000 de euro care s-au incasat pentru cele 3.329 de amenzi pentru depasirea vitezei legale.

Si punctele de penalizare vor fi anulate, insa cei amendati va trebui sa se prezinte la Biroul Federal al Traficului Rutier, unde sa faca o cerere  speciala pentru returnarea sumei achitate, impreuna cu dovada platii. Printre soferii amendati in perioada decembrie 2017-martie 2018 se afla si soferi romani, potrivit observator.tv.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si