Format la academia Barcelonei, Arteta a fost fotbalist la Arsenal între 2011 şi 2016. El a mai jucat la PSG, Real Sociedad, Glasgow Rangers şi Everton.

Din 2016, el a devenit secundul lui Pep Guardiola la Manchester City.

Arteta îl înlocuieşte pe banca "tunarilor" pe compatriotul său Unai Emery, demis din cauza rezultatelor slabe. Freddie Ljungberg a fost interimar, după plecarea lui Emery, la 29 noiembrie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Declarația sfâșietoare a unei fetițe de la orfelinat: „E multă lume pe la noi în decembrie. Dar în ianuarie e gol"

Citeste si: Lacrimi de durere pentru Alexandru Arșinel, la doi ani de la moartea Stelei Popescu: „Nu îmi e ușor...câteodată mi se face frică fără ea!”

Citeste si: Decizie pentru fiul lui Gheorghe Dincă. Daniel Dincă, pus sub control judiciar după ce a bătut doi jurnaliști

Arsenal ocupă locul 10 în Premier League, cu 22 de puncte, după 17 etape, la şapte puncte de Chelsea, de pe locul 4, ultimul care asigură calificarea în Liga Campionilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si