Anca duce o viata de vis in India
Galateanca Anca Verma si-a petrecut cateva luni intr-o inchisoare din India, dupa ce sotul ei, dealerul de arme Abhshek Verma, a fost acuzat ca a mituit cativa inalti functionari ai statului pentru a obtine contracte cu statul. Cum romanca se afla in consiliul de administratie a companiei sotului ei, Anca a fost si ea arestata. Pana la urma, amandoi au scapat de acuzatii, insa Abhishek Verma a stat mai bine de doi ani la inchisoare, pana a primit sentinta definitiva.
Romanca apare intr-o carte scrisa de o jurnalista indianca

Acum, Anca isi dezvaluie experienta din detentie intr-un roman care a spart piata de carte din India: „In spatele gratiilor. Povesti din inchisoare ale celor mai cunoscuti oameni din India”, scrisa de jurnalista Sunetra Choudhury. Volumul se bazeaza pe interviuri realizate de autoare cu personajele si incearca sa raspunda la intrebarea: „cat de corupt este sistemul de justitie din India”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Alaturi de sotul ei miliardar

„Dincolo de folclor si cateva stiri ocazionale, sunt putine informatii despre cum regulile sunt incalcate iar legea se aseaza pe bancheta din spate atunci cand vine vorba despre Sanjeev Nanda, Vikas si Vishal Yadav, Anca Verma sau Manu Sharma, care au avut parte de beneficii speciale si de multe ori au fost eliberati pentru comportamentul lor bun din inchisoare.
Pentru prima oara, cei mai cunoscuti prizonieri ai Indiei isi impartasesc povestile lor – de la povesti de groaza la camerele de tortura, de la celule cu aer conditionat la mancarea din hotelurile de 5 stele, de la paturile confortabile la petrecerile private – si despre cum isi negociaza ei viata in inchisoare”
, arata scriitoarea in descrierea cartii.
Amca Verma are 39 de ani si este o fosta Miss Romania, care s-a mutat impreuna cu familia in India, in urma cu multi ani.
Sotul ei este unul dintre cei mai bogati oameni din Asia, cu o avere evaluata de Forbes la peste 3 miliarde dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si