Cantareata a scris o scrisoare pentru fani in care a povestit amanunte despre perioada in care s-a luptat cu boala. Desi s-a retras in ultimii ani din lumina reflectoarelor, artista a lucrat la un material discografic inspirat din viata sa.

"Mi-am petrecut ultimii ani acasa, bolnava. Au fost cei mai rai ani din viata mea, am trecut prin batalii fizice si emotionale. Am reusit sa transform lupta mea in muzica de care sunt foarte mandra.

Am scris si am inregistrat piese in pat sau pe canapea. Va spun sincer ca muzica m-a ajutat sa ma vindec, m-a tinut in viata“, a scris artista.

Prima piesa pe care o va lansa, ”Head Above Water“, este si cea care a facut-o sa-si accepte propria moarte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Este primul cantec pe care l-am scris intr-unul dintre cele mai inspaimantatoare momente din viata mea.

Am acceptat moartea si imi puteam simti corpul cum ramane fara viata, nu mai functiona. Simteam ca ma inec. De parca eram sub apa si trebuia sa gasesc forta pentru a ma ridica si a trage aer in piept. Deasupra apei m-a tinut faptul ca m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute. M-am apropiat de El. Mama mea m-a tinut in brate. Am scris acest cântec pentru a-mi spune povestea“,
a marturisit artista.

Lavigne a fost diagnosticata cu boala in aprilie 2015.

„Vreau sa atrag atentia asupra bolii Lyme. Un singur gandac mi-a distrus viata. (…) O sa fac tot pentru a ma intoarce pe scena, sa calatoresc, sa cant cu voi, sa muncesc din nou. Dar trebuie sa-mi ascult corpul si sa mentin o balanta sanatoasa, asa ca fiti rabdatori”, a mai scris Avril Lavigne.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si