Un milionar a devenit tată la vârsta de 85 de ani

Un milionar a devenit tată de băiat la vârsta de 85 de ani. Bărbatul s-a făcut de râs când a început să vorbească despre băiat.

G.B., sâmbătă 11 iulie 2020 , 18:30

milionar tată la 85 de ani
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un milionar a devenit tată la vârsta de 85 de ani. „Tati are 89 de ani, sora mea 65, iar eu abia am venit pe lume”. Fostul magnat al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a devenit, din nou, tată la 89 de ani.

Un milionar a devenit tată la vârsta de 85 de ani

milionar tată la 85 de ani

„Fiul nostru s-a născut. Numele lui este Ace. Sunt foarte mândru. Totul a fost foarte simplu, livrarea s-a terminat în 25 de minute. Mulţumesc Domnului”, a declarat Bernie Ecclestone, pentru cotidianul Marca.

Citeste si: Un caz de coronavirus la Parma

Citeste si: Ce se va întâmpla cu anul școlar care va începe în toamnă

Citeste si: Avalanșă de amenzi, în urma unor controale riguroase. Ce au descoperit autoritățile

Citeste si: Avalanșă de amenzi, în urma unor controale riguroase. Ce au descoperit autoritățile

Evenimentul l-a adus în atenția presei pe milionar, însă el a șocat publicul prin declarația disprețuitoare față de femei. Într-o emisiune matinală de televiziune, el a mărturisit că nu are de gând să schimbe scutecele bebeluşului deoarece „ăsta este rostul nevestelor”.

Lângă el se afla și soția care este mai tânără cu 45 de ani decât el. Femeia nu s-a arătat deranjată. Mai târziu, reţelele sociale s-au umplut de reacţii de indignare.

Citeste si: Când se redeschid restaurantele. Anunțul făcut de premierul Ludovic Orban: „Obiectivul nostru este să limităm răspândirea virusului”

Copilul Ace este primul băiat al lui Ecclestone. Milionarul a mai fost căsătorit de două ori şi are trei fiice, cea mai mare în vârstă de 65 de ani.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si