Milionarul care şi-a ucis bunica e îngropat în datorii! Dan Cămârzan a eşuat în imobiliare, unde a strâns restanţe de peste 13 milioane de euro!

Datele financiare ale firmei lui Dan Cămârzan arată că milionarul care şi-a ucis bunica e îngropat în datorii.

Matei Vaihan, duminică 12 mai 2019 , 10:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dan Cămârzan, milionarul care și-a ucis bunica, este arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, luni dimineaţă, şi-a omorât bunica de 93 de ani. ”Luni dimineaţa, inculpatul Cămârzan Dan a avut un conflict spontan cu bunica maternă, în locuinţa comună. Urmare a acestui conflict, a proiectat-o la pământ, i-a comprimat pieptul, gâtul şi căile respiratorii, moartea fiind astfel produsă prin acţiunea inculpatului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Aldea. Cămârzan avea probleme uriaşe în afaceri. “În 2005, Cămârzan a înfiinţat Kronvest, o companie de dezvoltare imobiliară, şi a început să construiască clădiri office, pe care, odată finalizate, le-a închiriat unor companii multinaţionale. Tot atunci, a demarat şi Europeresidence, primul proiect rezidenţial din portofoliul Kronvest.”, a scris evz.ro despre afacerile lui Cămârzan. (vezi cum şi-a terorizat Cămârzan propria mamă)

Citeste si: Milionarul care şi-a ucis bunica o scotea la restaurant pe bătrâna de 93 de ani! Dan Cămârzan se simţea bine în mijlocul femeilor din viaţa sa: “Familia e prima iubire” FOTO

Citeste si: Dezvăluiri șocante despre milionarul care și-a ucis bunica! Bărbatul ar fi țepuit 90 de familii din Brașov! ”Oamenii au rămas cu banii dați și fără casă”

Citeste si: Milionarul care și-a omorât bunica a primit ”interzis”! Dan Cămârzan, pus la „zid” de fosta soție, după ce a primit ordin de protecție

Milionarul care şi-a ucis bunica e îngropat în datorii. O firmă de-a lui Cămârzan a intrat în faliment

Firma cu pricina, Kronvest SRL, cea mai importantă din portofoliul imobiliar al lui Cămârzan, avea, la finalul lui 2017, datorii colosale, de 43.682.129 lei, adică 9,7 milioane de euro. În februarie 2019, bizbrasov.ro relata despre o altă firmă a lui Cămârzan, Signature Real Estate SRL:  “Judecătorii Curții de Apel au aprobat, săptămâna trecută, intrarea în procedură simplificată de faliment a societății Signature Real Estate, după aproape un an și jumătate de insolvență. Signature real Estate a fost cea mai recentă încercare imobiliară a antreprenorului Dan Cămârzan, autointitulat „Dumnezeu”. Creditorii companiei au solicitat plata a 19,39 milioane de lei (4,2 milioane de euro), cel mai important creditor fiind milionarul american de origine evreiască Avi Zikry, care a creditat compania cu 7,79 milioane de lei. Printre creditori se află și fostul fotbalist al celor de la Dinamo Kiev, FC Brașov și Rapid, Tiberiu Ghioane, care are de recuperat peste 275.000 de lei”.

Milionarul care şi-a ucis bunica e îngropat în datorii: "Proiectul a fost abandonat odată cu venirea crizei"

Nu mai e un secret că milionarul care şi-a ucis bunica e îngropat în datorii. La finalul lui 2017, restanţele totale ale Signature Real Estate SRL erau de 17.156.453 lei, adică aproximativ 3,8 milioane de euro. Adăugate celor 9,7 milioane de euro ale Kronvest SRL, reiese că datoriile celor două firme ajungeau la fabuloasa sumă de 13,5 milioane de euro. „Proiectul Signature era anunțat în urmă cu trei ani – o investiție de 14 milioane de euro în 300 de locuințe în două clădiri cu 14 și, respectiv, 7 etaje. Acestea ar fi trebuit livrate integral în 2017, mai ales că se promitea că se va lucra cu o nouă tehnologie care va permite o construcție rapidă. Complexul urma să fie construit în locul pe care cu ani în urmă omul de afaceri Dan Cămârzan intenționa să ridice un proiect de birouri – Kronvest Business Park. Proiectul a fost însă abandonat odată cu venirea crizei. Cămârzan intenționa să investească 30 de milioane de euro în trei clădiri de birouri clasa A cu 8, 9 și 16 etaje. Cămârzan a mai intrat în faliment și cu unul din blocurile construite în complexul Tâmpa Gardens, mai bine de jumătate dintre apartamente fiind nelocuite și scoase la vânzare de mai bine de patru ani fără a-și găsi cumpărător”, a mai scris bizbrasov.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si