Milionarul indian a lovit din nou! Afaceristul care a facut "istorie" de 1 Mai la Mamaia a inchis apoteotic sezonul estival

Cati bani a cheltuit nabab-ul intr-o vizita fulger, de 24 de ore, pe litoralul romanesc.

Webeditor: A.C. miercuri 30 august 2017 , 13:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In mini-vacanta de 1 Mai, cand toata lumea buna a luat drumul cluburilor de fite din zona de nord a statiunii Mamaia, a facut valva un personaj misterios, dar cu o notorietate crescuta in high-life-ul autohton, dar si pe Riviera franceza. 

Indianul Kumar L. insotit de o armata de amici, femei si bodyguarzi a comandat la cel mai de fite club de pe Litoral o sampanie de 60.000

de lei, o premiera absoluta pentru respectiva locatie, contorizand o nota totala de plata de aproximativ 30.000 de euro, noteaza WOWbiz.ro. 

La finalul sezonului estival, Kumar s-a gandit sa celebreze finalul verii in stilul caracteristic printr-o vizita fulger pe Litoralul romanesc. Weekend-ul trecut, afaceristul a petrecut doua zile consecutive in doua locatii in voga din Mamaia, inconjurat ca de obicei de multe femei si de prieteni apropiati. 

Darnic si cu apucaturi de gentleman, nababul a cinstit pe toata lumea, sampaniile fiind comandate la foc automat la masa lui.Totusi, spre deosebire de startul sezonului, Kumar a fost ceva mai cumpatat, iar toata cheltuiala, in cele doua zile de dezmat, nu a depasit 20.000 de euro!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si