Milionarul Ioan Neculaie nu scapă de condamnarea primită după ce a tras cu arma! Afaceristul a stat 6 luni la închisoare!

Deşi a încercat să-şi cureţe cazierul, milionarul Ioan Neculaie nu scapă de condamnarea primită în dosarul pentru nerespectare regimului armelor.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan sâmbătă 06 octombrie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că milionarul Ioan Neculaie nu scapă de condamnarea primită.  în urmă cu trei zile, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins recursul în casaţie cerut de afaceristul Ioan Neculaie în dosarul cu privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.  “Respinge, ca nefondat, recursul în casaţie declarat de inculpatul Neculaie Ioan împotriva deciziei penale nr.892/AP

din 23 noiembrie 2017 a Curţii de Apel Braşov, Secţia Penală, pronunţată în dosarul nr. 17058/197/2016. Obligă recurentul inculpat la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 1 octombrie 2018", este decizia magistraţilor.

Milionarul Ioan Neculaie nu scapă de condamnarea primită. A fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare

Ioan Neculaie, fostul patron al FC Braşov, a deschis focul cu o armă de vânătoare, enervat că un angajat nu i-a pregătit maşina.

Omul de afaceri dorea să vâneze într-o pădure din apropierea oraşului de sub Tâmpa, dar a observat că autoturismul său are o pană, motiv pentru care a tras câte un foc de armă şi-n celelalte roţi. Pentru fapta sa a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare, dar a fost eliberat în iunie, după şase luni de detenţie. A anunţat că va contesta decizia fiindcă e nevinovat şi doreşte să-şi cureţe cazierul.

Citeste si: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Milionarul Ioan Neculaie nu scapă de condamnarea primită. Numele lui a apărut în dosarul prostituatelor de lux

S-a aflat că milionarul Ioan Neculaie nu scapă de condamnarea primită. În ultimii ani, presa mondenă a relatat că afaceristul ar fi avut o relaţie cu Iuliana Luciu. Numele lui Neculaie a apărut şi în dosarul prostituatelor de lux, dezvăluindu-se ca, printre cele care îi vizitau locuinta s-a numărat şi Daniela Crudu. La un moment dat, Crudu a fost fotografiata atunci cand cobora din elicopterul lui Ioan Neculaie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si