Militar american, rănit la cap după o parașutare de noapte lângă aerodromul Boboc

Aplicațiile pe care trupele NATO le-au început joi în România sunt atât de dure încât se pot lăsa cu răniți. Un parașutist din Garda Națională a Statelor Unite s-a lovit la cap după ce a aterizat greșit pe un câmp din apropierea aerodromului militar Boboc, județul Buzău.

Author: D.S. vineri 14 iunie 2019 , 10:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aici are loc o importantă operațiune de desant care simulează atacarea unității de aviație cu 1500 de luptători din cinci țări aliate.

Incidentul de parașutare s-a produs pe timpul nopții, când peste o mie de americani au fost desantați pe terenurile agricole de lângă aerodromul Boboc. Atunci când militarii s-au regrupat, au observat lipsa unui camarad de 29 de ani.

L-au găsit întins pe sol, cu răni la cap.

El a fost transportat la Urgențele Spitalului Județean Buzău.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

„Un militar de 29 de ani a fost rănit în timpul uni exercițiu de parașutare.

A suferit un traumatism cranio-cerebral. La computerul tomograf s-a constatat că nu sunt altte leziuni”, a declarat Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al spitalului din Buzău.

Doi militari americani au rămas cu victima la spital pe durata investigațiilor, pentru a afla dacă va fi nevoie de transferul rănitului la un spital militar din București.

Acțiunea de la Boboc este parte a celui mai complex exercițiu militar NATO din acest an de pe teritoriul României.

Numărul total de militari participanți se ridică la aproximativ 13.500 de militari din 14 țări aliate și partenere (Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Germania, Marea Britanie, R. Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Spania, Turcia, Ucraina și SUA), dintre care 7.600 de militari reprezintă Armata României.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si