Militar din Focşani anchetat după ce ar fi furat 500 de lei dintr-un bancomat

Parchetul Militar Iaşi anchetează un militar din Focşani care şi-a însuşit 500 de lei dintr-un bancomat, tranzaţie operată de o persoană care a crezut initial că ATM-ul nu funcţionează şi a plecat. Militarul a fost găsit după aproximativ două luni de căutări, Poliţia reuşind să îl identifice la scurt timp ce a publicat fotografii cu el din momentul în care a luat banii din bancomat.

vineri 09 septembrie 2016 , 18:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bărbatul suspectat că, în luna iulie, a luat 500 de lei dintr-un bancomat din Focşani are 44 de ani şi este plutonier adjutant la UM 01333 din cadrul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată ”Unirea Principatelor” din Focşani, au declarat pentru News.ro, surse apropiate anchetei.

Procurorii Parchetului Militar Iaşi îl cercetează pe bărbat pentru furt, dar o anchetă se desfăşoară şi în unitatea militară în care lucrează.

“La nivelul unităţii s-a format o comisie pentru a cerceta situaţia. În funcţie de gravitatea faptelor, se vor lua măsuri disciplinare“, a precizat Vali Roman, purtător de cuvânt al Brigăzii 282 Focşani.

Poliţiştii din Vrancea l-au identificat pe bărbat după ce au publicat fotografii de pe înregistrările făcute de camerele de supraveghere în care se vede cum ridică bani dintr-un bancomat fără să efectueze o tranzacţie.

În data de 17 iulie, bărbatul ar fi sustras 500 de lei dintr-un bancomat situat în municipiul Focşani. El ar fi luat banii din ATM după ce o persoană a efectuat o tranzacţie. Persoana care a încercat să scoată bani s-a deplasat la un alt aparat, situat la aproximativ şase metri şi care aparţine aceleiaşi bănci ca cel pe care l-a folosit iniţial, moment în care a observat că banii au fost retraşi, au declarat reprezentanţii Poliţiei Vrancea.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si