Conform publicației  ukrinform.net,  soldații ucraineni au descoperit cadavrele a cinci femei abandonate lângă o autostradă, la 20 de kilometri de capitala Kiev. Ruşii au încercat să ardă cadavrele penru a acoperi urmele ororilor pe care le comiseseră.  "Civili găsiţi morţi lângă o autostradă, la 20 de kilometri de Kiev. Sub o pătură au fost găsite trupurile complet dezbrăcate a cinci femei pe care barbarii ruşi au încercat să le ardă chiar acolo pe marginea drumului", a fost mesajul postat pe Twitter de ministrul ucrainean al Apărării.

Citeste si: Autoritățile ucrainene susțin că soldații lui Putin ar fi înființat un târg unde vând lucrurile furate de la civili

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Această imagine cumplită nu este singura atrocitate lăsată în urmă de armata rusă. Soldaţii ucraineni au găsit în Bucea, un oraş din regiunea Kiev, cadavrele a 20 de civili aruncate pe străzi. Aceşti oameni au fost pur şi simplu executaţi, cu un glonţ în cap tras din spate. Potrivit primarului localităţii, unele dintre victime nu aveau mai mult de 14 ani.

Război în Ucraina, ziua 39. Marea Britanie vrea să ofere Ucrainei rachete anti-navă   

Guvernul britanic vrea să furnizeze Ucrainei rachete anti-navă pentru a scufunda navele de război ruse și pentru a ușura presiunea asupra orașelor de coastă bombardate de pe mare, notează  Sunday Times, citat de Mediafax. Ziarul a descris planul ca făcând parte dintr-o "schimbare de viteză" în răspunsul Occidentului la război. Publicația l-a citat pe premierul britanic Boris Johnson, care a declarat miniștrilor că dorește să furnizeze armele pentru a împiedica forțele ruse să ocupe Odessa.

Citeste si: VIDEO| Volodimir Zelenski spune că trupele rusești vor să captureze regiunea Donbas şi sudul Ucrainei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si