Ministerul Educației, anunț de ultimă oră pentru elevii care susțin examene anul acesta

Ministerul Educaţiei anunţă că a publicat, pe site-ul https://rocnee.eu/testeantrenament/, un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale. Scopul acestora este acela de a exersa în vederea obţinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Author: R.B. luni 30 martie 2020 , 12:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susţinerii examenelor naţionale, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat pe site-ul  https://rocnee.eu/testeantrenament/ un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susţine examenele naţionale", a transmis, luni, MEC.

Citeste si: Ministrul Educației: Vom anunța în scurt timp când reîncepe școala

Resursele de antrenament tip test realizate împreună cu Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare respectă modelul subiectului de examen. Scopul acestora este acela de a exersa în această săptămână şi de a continua efortul în vederea obţinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Citeste si: Alexandru Rafila, critici dure la adresa medicilor care iau șpagă de la pacienți: „Nu există vreo justificare”- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: Ministerul Educaţiei: Liceenii din comunităţile dezavantajate din punct de vedere tehnologic vor primi tablete

Baremele de evaluare şi de notare vor fi publicate pe acelaşi site, vineri, 3 aprilie. Rolul acestora este de autoevaluare şi calibrare a felului în care s-au redactat răspunsurile.

Citeste si: Ce se va întâmpla cu școala și cu examenele! Scenariile Ministerului Educației în epidemia de coronavirus

Totodată, în cadrul emisiunilor Teleşcoala vor fi prezentate unele soluţii ale acestor teste de antrenament, cu explicaţiile necesare pentru a înţelege cât mai bine răspunsurile din baremele de evaluare şi de notare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si