Ministerul Educatiei: Peste 44.000 de elevi vor beneficia de programul „Bani de liceu"

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetării Stiintifice a anuntat, marti, ca 44.701 elevi vor beneficia in acest an de Programul national de protectie socială „Bani de liceu".

marți 01 noiembrie 2016 , 18:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Ministerul Educatiei Nationale si Cercetării Stiintifice derulează si in anul scolar 2016-2017 programul national "Bani de liceu". Prin centralizarea listelor finale transmise de către inspectoratele scolare judetene/inspectoratul scolar al municipiului Bucuresti a rezultat un număr total de 44.701 solicitanti eligibili cu un venit brut lunar pe membru de familie mai mic sau egal cu 150 lei. In anul scolar 2016-2017, in functie de bugetul alocat de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetării Stiintifice pentru programul national de protectie socială "Bani de liceu", s-a stabilit că numărul beneficiarilor este de 44.701, egal cu numărul solicitantilor eligibili", potrivit unei note publicate pe site-ul ministerului.

Majoritatea solicitantilor sunt din judetele Suceava si Iasi, iar cei mai putini din Bucuresti si Covasna.

Ministerul Educatiei desfăsoară de peste 12 ani Programul national de protectie socială „Bani de liceu", prin care acordă un sprijin financiar pentru elevii din licee si scoli de artă si meserii.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si