Ministrul Economiei: Au aparut la raft ape imbuteliate despre care nu stim nimic

Ministerul Economiei urmareste, prin revizuirea legii apelor minerale, sa verifice mai bine provenienta apelor imbuteliate, in conditiile in care exista la raft produse despre care nu se stie nimic, existând un risc de imbolnavire a populatiei, a declarat marti, a afirmat marti ministrul Economiei, Gheorghe Simon, dupa dezbaterile din Comisia economica, industrii si servicii din cadrul Senatului.

Author: C.I.P. marți 05 decembrie 2017 , 17:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Simon a anuntat, in cadrul discutiilor, ca intregul pachet legislativ privind reglementarea sistemului de redevente al concesiunilor resurselor minerale, petroliere si hidrominerale, va fi revizuit si va fi votat in Parlament in luna februarie a anului viitor.

Citeste si:
Politistul lovit cu sabia, operat de o echipa formata din zece medici

Ministerul are doua interese prin legea apelor minerale, care vizeaza controlul calitatii apei si a numarului de sticle imbuteliate, a precizat ministrul.

"Apar la raft fel si fel de ape imbuteliate, asa numitele ape de masa, despre care nu stim nimic. Nu stim de unde provin, nu stim câte sticle s-au imbuteliat. Exista doua riscuri: riscul imbolnavirii populatiei pentru ca nu cunoastem care este calitatea apei, si exista riscul unei fraude fiscale deoarece nu stim câte sticle se imbuteliaza", a afirmat Simon.

Citeste
si:
O tanara de numai 21 de ani a murit intr-un accident rutier, in Iasi. Prietena ei este in stare grava

Legat de redeventele care vor fi impuse in cazul concesiunilor resurselor minerale, petroliere si hidrominerale, ministrul considera ca trebuie stabilit un nivel corect atât pentru stat, cât si pentru mediul de afaceri.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si