Evaluarea Națională 2021. Un număr de 123.563 de elevi s-au prezentat marți la proba scrisă de Limba şi literatura română a Evaluării Naţionale, respectiv 94,2% dintre cei înscrişi.

Citeste si: Barem Română Evaluarea Națională 2021 Edu.Ro. Cum vor fi corectate subiectele de la prima probă

Evaluarea Națională 2021. Ce incidente au avut loc la proba de Limba și Literatura Română

Evaluarea Națională 2021. S-au înregistrat incidente la trei şcoli, fiind publicate subiectele mai repede decât ora stabilită, fiind sesizaţi procurorii.

Evaluarea Națională 2021.  ”La nivel naţional, cu unele excepţii, nu au fost incidente majore. Am înregistrat incidente la nivelul a trei şcoli, din care subiectele au fost făcute publice în pofida reglementărilor”, a precizat ministrul.

Citeste si: Subiecte Evaluare Națională 2021 Română Edu.ro. Prima probă aduce surprize pentru elevi. Ce subiecte au picat

10 elevi au primit alte subiecte la Evaluarea Națională 2021

Ministerul a sesizat deja organele de cercetare penală cu privire la această situaţie, întrucât subiectele au  fost publicateînante de ora 15.00, ora stabilită de minister.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

De asemenea, Sorin Cîmpeanu a precizat că zece elevi din Satu Mare au primit alte subiecte decât cele care trebuiau să fie distribuite. 

”Astăzi au fost distribuite, pentru un număr de zece elevi, în Satu Mare, alte subiecte decât cele care ar fi trebuit să fie distribuite”, a mai preciat Cîmpeanu. 

Citeste si: Evaluare Națională 2021. Când se afișează rezultatele la Evaluarea Națională

”Cei zece elevi vor susţine din nou, mâine, examenul pe subiectele de rezervă care au fost extrase şi care sunt secrete”, a mai explicat ministrul.

Sorin Cîmpeanu, conferință de presă, în prima zi de Evaluarea Națională 2021

Sorin Cîmpeanu a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că s-au prezentat la prima probă a Evaluării Naţionale 123.563 de elevi dintre cei 131.177 înscrişi, reprezentând 94,2%.

Evaluarea Națională 2021. ”Este un procent mai mare decât cel al elevilor prezenţi anul trecut – 93,1%. 7.616 elevi înscrişi la Evaluarea Naţională 2021 nu s-au prezentat”, a precizat Cîmpeanu.

Potrivit ministrului Educației, din cei 12.006 elevi din Bucureşti, au fost 190 absenţi, având şi un elev eliminat din examen.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si