Ministrul Muncii, Marius Budăi, a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia zilei de 1 Mai, în care a apreciat că este bine că după doi ani de pandemie avem posibilitatea de a ne bucura împreună. Cu toate acestea, resimţim efectele războiului care va afecta, ca şi criza pandemică, persoanele vulnerabile.

Ce a transmis Ministrul Muncii- Marius Budăi

„Dacă în ultimii doi ani Ziua Internaţională a Muncii a fost umbrită de restricţiile dure impuse din cauza pandemiei de Covid-19, în acest an, deşi avem libertatea de a fi împreună, resimţim efectele războiului.

Asistăm cu toţii la distrugerea a zeci, sute de mii de locuri de muncă, de întreprinderi şi de vieţi. La fel ca şi criza generată de pandemie, criza din piaţa muncii cauzată de război va lovi cel mai puternic în persoanele cele mai vulnerabile”, a scris, duminică, pe Facebook, Marius Budăi.

Citeste si: VIDEO- Parlamentarii vor să le dea românilor mai mulți bani la salariu

Citeste si: VIDEO| Trăim prea puțin după pensionare

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”- wowbiz.ro

Potrivit acestuia, în aceste momente, mai mult ca oricând, ”trebuie să fim solidari şi să rămânem centraţi pe nevoile oamenilor afectaţi cel mai puternic de efectele pandemiei ori ale războiului”.

ministrul muncii 1 mai 2022

Ministrul Muncii - Marius Budăi.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ministrul Muncii, Marius Budăi, a cerut ca pensiile să fie plătite până pe 15 ianuarie

„Deşi traversăm o perioadă dificilă, ea aduce şi noi posibilităţi pe care le putem şi trebuie să le exploatăm.

La mulţi ani tuturor celor care muncesc şi mă înclin în faţa tuturor celor care au fost în prima linie pentru a-şi ajuta semenii afectaţi de pandemie, iar acum îşi fac cu devotament meseriile şi vin în sprijinul celor care fug din calea războiului”, a mai transmis ministrul Muncii.

Citeste si: Pensii majorate din banii pe gaze! Anunțul făcut de ministrul Muncii: "De ce românii trebuie să fie saraci"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si