Cam asa o sa fie vremea si de Paste pe litoral, temperaturi pozitive, primavaratice si un cer senin. Asta anunta meteorologii. Asa ca daca alegeti sa va petreceti minivacanta in Statiunea Mamaia, va veti putea bucura si de niste plimbari frumoase la malul marii. 

Copil: Suntem din Targoviste, am aflat ca va fii o zi foarte frumoasa si am asteptat-o toata iarna, deoarece aici ne simtim foarte bine.

Ne-am gandit sa venim si de Pasti, este foarte furmos.

Cele 15 grade Celsius din atmosfera le-au facut si pe aceste bucurestence sa vina sambata in Statiunea Mamaia. Insa vremea nu a fost singurul motiv care a stat in spatele micii escapade.

Tanara: Ce cautati voi aici, la malul marii? Am venit sa ne relaxam, sa ne bucuram de vremea aceasta superba si sarbatorim 8 martie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fetele s-au hotarat repede ca vor sa se intoarca si de Paste. Speram ca no vor intarzia si atunci cum au facut-o in cazul Zilei Femeii.

Tanara: Sa stau pe plaja, sa ma bronzez si sa mananc seminte. Seminte? Aia avem e plina Constanta. Plaja, aer curat, mare, soare. Distractie? Da. Doar sa o faceti voi deoarece ca cluburile nu orsa fie deschise.

Insa distractia nu e totul. Daca vor sa fie rasfatate, domnisoarele pot alege sa se cazaze la hotelurile de 4 stele. Iata cum arata un aparament executiv.

Anca Topoleanu, front office manager hotel 4 stele: Avem o oferta care consta in 3 nopti de cazare all inclusive, cu terapii incluse, atat pentru domni cat si pentur doamne. Pregatim loc de joaca pentru copiii, activitati. Tarifele pornesc de la 3000 de lei pentru camera dubla.  Turistii care vor alege sa petreaca sarbatorile Pascale alaturi de noi vor avea parte de aceste aranjamente. 

De Paste, pentru 3 nopti de cazare la un hotel de 4 stele, gasiti si pachete la pretul de 640 de lei cu o camera simpla, iar la 3 stele preturile sunt situate undeva in jurul sumei de 580 de lei.

Oferte sunt de fapt pentru cam toate buzunarele, asa ca:  Haideti la mare!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si