Minune în localitatea Lazu, județul Constanța. O icoană a început să lăcrimeze. În jur se simțea miros de mir

Minune la Biserica “Înălţarea Domnului” din localitatea constănţeană Lazu, acolo unde icoana Maicii Domnului a început să lăcrimeze.

Author: E. V. miercuri 09 ianuarie 2019 , 10:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conform Replica Online, icoana a fost adusă din Ucraina de o delegaţie formată dintr-o maică din Rusia şi o reprezentantă de la Mânăstirea “Sfântul Gheorghe” din Ucraina.

La o zi de la aducerea icoanei în România a avut loc întâmplarea. Icoana a lăcrimat şi a scos un miros foarte puternic de mir.

Părintele-paroh George Piţigoi Mocanu susţine că minunea din parohia Lazu trebuie văzută “ca o bucurie”. “Icoana o avem în biserică de pe data de 6 ianuarie. Aseară (n.r. luni, 7 ianuarie 2019), când am ajuns la biserică, pe la ora 20.00, am văzut că icoana a început să lăcrimeze şi scotea un miros foarte puternic de mir”, a precizat părintele-paroh George Piţigoi Mocanu.

La biserica din Lazu s-a deplasat şi Arhiepiscopul Tomisului, Înaltpreasfinţia Sa Teodosie, pentru a da binecuvântarea sa. Prima oară icoana a lăcrimat, când a ajuns în Ucraina, în anul 2005, iar mai apoi în anul 2014.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si