Minune in satul natal al lui Cristi Borcea! Dupa eliberarea milionarului, primarul din Valea Boului a anuntat ca localitatea va beneficia de un parc fotovoltaic, de canalizare si de o sala de sport!

Cristi Borcea este cetatean de onoare al comunei Cruset, de care apartine si catunul Valea Boului, in care au vazut lumina zilei parintii sai.

Petru Luca, joi 12 iulie 2018 , 08:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Stere si Elena Borcea, parintii lui Cristi Borcea, sunt originari din catunul gorjean Valea Boului, inclus dupa desfiintarea satucului in comuna Cruset. In 2010, atunci cand Cristi Borcea era in culmea gloriei, primarul localitatii, Viorel Dragusin, i-a oferit dinamovistului titlul de cetatean de onoare si cheita de onoare a comunei, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Targu Jiu.

Dupa arestarea acestuia, edilul a intors foaia, anuntand ca-i va retrage titulatura lui Borcea, care a facut pana de curand inchisoare pentru implicarea sa in "dosarul transferurilor". Anii au trecut si peste Borcea, si peste satul natal al familiei sale, dar primar a ramas tot Viorel Dragusin, care a anuntat recent o veste foarte mare pentru locuitorii comunei, si anume infiintarea unui parc fotovoltaic in zona, care va asigura energia electrica pentru scoli si iluminatul public.

Costul investitiei este de 500000 de euro, la care se adauga cele 2 milioane de euro investite pana acum in reteaua de apa! In plus, primarul si-a pus in plan ca in acest an sa extinda canalizarea, prezenta in acest moment doar in centrul comunei, si sa ridice o sala de sport!

  

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si