Mioara Roman, poprire pe pensie! Are sechestru si retinere pentru datoria de jumatate de milion de euro in contul chiriei neachitate catre RAAPPS! VIDEO

Mioara Roman primeste de ani de zile pensia trunchiata. Fosta sotie a lui Petre Roman s-a trezit in aceasta situatie din cauza datoriei uriase pe care o are la stat.

Author: S.A. G.G. Webeditor: C.I.P. miercuri 20 decembrie 2017 , 07:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa o viata de munca, Mioara Roman, mama surorilor Oana si Catinca Roman, nu are parte de batraneti prea linistite. 

Si asta nu din vina fiicelor sale, care o iubesc enorm si nu mai stiu cum sa aiba grija de ea mai bine, ci din cauza unei datorii mai vechi.

Este vorba despre restanta la plata chiriei si intretinerii la casa care apartinea Regiei Autonome a Administratiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), unde fostul profesor universitar a fost chiriasa in trecut.

Mioara Roman a ajuns in aceasta situatie din cauza chiriei prea mari de la casa. Ani la rand ea a fost nevoita sa plateasca lunar suma de 1.800 de lei la stat, pentru casa pe care o ocupa, in conditiile in care pensia sa era fix cat chiria pe o luna. In aceste conditii, datoria s-a tot marit si restantele au facut pui, pana cand suma totala de restituit a ajuns sa fie de jumatate de milion de euro!

Din pacate, dupa ani in sir de zbucium si chin, Mioara Roman a fost nevoita sa paraseasca imobilul de la RAAPPS si sa se mute intr-o locuinta mai mica, tot cu chirie la stat. Acest lucru nu a scutit-o insa de la plata, dupa procesul castigat de catre cei de la RAAPPS, fosta sotia a lui Petre Roman trezindu-se cu sechestru pe bunuri si poprire pe pensie.

Prezenta luni seara la lansarea unui magazin fitos, proaspat deschis la noi si unic in Europa de Est, care comercializeaza telefoane de lux, Oana Roman ne-a vorbit despre problemele mamei sale. 

“Ea are acele procese vechi, cu RAAPPS-ul, care nu se mai termina. Oricum i-au luat 1/3 din pensie. S-a intamplat mai demult, nu acum. Nu stiu cu cat mai ramane mama mea din pensia sa. Tot ceea ce stiu e ca dintr-un intreg ei ii raman trei sferturi din bani si un sfert din pensia ei ii este luat luna de luna. Pentru cat a muncit mama pensia sa nu este mare. Mama are 52 de ani de munca pe cartea de munca!”,  a declarat Oana Roman pentru WOWbiz.ro.  

Intrebata daca exista si cea mai mica sansa ca suma restanta sa fie stersa sau diminuata, Oana Roman a ridicat din umeri in semn de neputinta si a recunoscut ca aceasta problema ii da mari batai de cap.

“Nu stiu si nici nu vreau sa vorbesc despre asta pentru ca este un subiect care ma chinuie prea mult”, a conchis Oana Roman.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si