Mioara Roman, vesti proaste inainte de Sarbatori! Mai are de platit 15.000 euro penalizari pentru datoria la RA-APPS! In total, ea are de platit peste 500.000 euro pentru vila din Primaverii

Mioara Roman a mai primit o lovitura inainte de Sarbatori, din partea justitiei romane. Ea trebuie sa plateasca inca 68.500 lei (15.000 euro) pentru vila din Primaverii pe care a ocupat-o abuziv si care in prezent este folosita de fostul presedinte Traian Basescu.

Editor: Alexandra Chiric Author: D.C. sâmbătă 31 decembrie 2016 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mioara Roman a fost instiintata, cu cateva zile de Craciun, ca a mai pierdut un proces importiva RA-APPS. Fosta sotie a lui Petre Roman este obligata sa mai plateasca circa 15.000 de euro cu titlu de dobanda penalizatoare pentru datoria acumulata in perioada aprilie 2012 – ianuarie 2015, in care a folosit fara drept in vila din Primaverii.

In primavara anului 2016, Mioara Roman ajunsese sa datoreze statului roman exact o jumatate de milion de euro, o suma comparabila cu valoarea imobilului in care aceasta a locuit cu chirie. Scandalul dintre Mioara Roman si RA-APPS a inceput in 2009, cand Regia a dat in judecata familia Roman pentru restante in valoare de 33.600 euro. Mioara a refuzat sa plateasca dar si sa se mute, asa ca intre timp, datoria a ajuns la o suma „istorica”. Pe masura ce fosta sotie a lui Petre Roman intarzie plata, dobanzile penalizatoare se acumuleaza. Practic, suma de 15.000 de euro este calculata pentru 9 luni de intarziere la plata debitului (septembrie 2015 – iunie 2016).

In 2015, Mioara Roman a parasit imobilul din Primaverii, acesta fiindu-i oferit fostului presedinte Traian Basescu. Inainte ca acesta sa se mute aici, el a cerut RA-APPS sa reamenajeze locul, plangadu-se de starea proasta a imobilului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si