Miracol de Paşte în familia unui tânăr mort în Colectiv! Mama lui Andrei Bucă a născut la 52 de ani: „Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie şi de mulţumire Lui Dumnezeu”

E limpede că, în 2017, s-a petrecut un miracol de Paşte în familia unui tânăr mort în Colectiv.

Author: Matei Vaihan luni 29 aprilie 2019 , 12:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Nu mai e un secret că a fost un miracol de Paşte în familia unui tânăr mort în Colectiv. Soții Marcela și Dorin Bucă, din Brăila, și-au pierdut singurul fiu, Andrei, un tânăr de doar 29 de ani, în incendiul cumplit din clubul Colectiv din București, pe 30 octombrie 2015. „Chinuiți de durere, cei doi părinți au simțit că viața lor părea golită de conținut”, a scris Obiectiv Vocea Brăilei în aprilie 2017. “De câteva zile, soții Bucă au însă un motiv să ia viața de la capăt. Cu câteva zile înainte de Înviere, mama lui Andrei a născut la 52 de ani, o fetiță perfect sănătoasă.

Micuța Andreea Gabriela este o minune”, a mai relatat ziarul.( vezi ce scrisoare emoţionantă i-au trimis supravieţuitorii din Colectiv premierului ţării)

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Miracol de Paşte în familia unui tânăr mort în Colectiv: "Ne uitam unul la altul, ne luam în braţe şi plângeam" 

„Nu găsim cuvintele care să exprime bucuria cu care ne-a umplut sufletele acest copil! Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie şi de mulţumire Lui Dumnezeu pentru minunea care a venit la noi în casă!”, a mărturisit Dorin Bucă.  Bărbatul a spus că nici el și nici soția sa nu s-au putut împăca cu faptul că au rămas singuri, după ce și-au pierdut singurul fiu.  „În momentul când a plecat Andrei dintre noi, am simţit că viaţa noastră nu mai are niciun sens. Am simţit un gol atât de mare încât, în fiecare zi când ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam în braţe şi plângeam. Dar am strâns din dinţi, nu ne-am lăsat şi ne-am înţeles, tot aşa, din priviri, uitându-ne unul la altul, că nu are rost să continuăm în această lume dacă nu mai facem un copil”, a spus tatăl. 

Miracol de Paşte în familia unui tânăr mort în Colectiv: "De Sfinţii Arhangheli ne-a venit şi nouă vestea minunată” 

Se ştie că s-a petrecut un miracol de Paşte în familia unui tânăr mort în Colectiv. Fetița, care a împlinit recent doi ani, poartă numele de Andreea, în memoria fratelui ei, Andrei, și Gabriela pentru că mama a aflat că a rămas însărcinată chiar ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril. „Poartă numele arhanghelului Gabriel, cel care a adus veşti pe lume, inclusiv despre venirea Mântuitorului. Am numit-o aşa pentru că tot de Sfinţii Arhangheli ne-a venit şi nouă vestea minunată”, a explicat Dorin Bucă. 

Citeste si: “Era nehotărâtă.” Gheorghe Turda, declarații despre relația eșuată cu Elena Merișoreanu- kfetele.ro

Citeste si: Un purtător de cuvânt de la Graceland face primele dezvăluiri despre intențiile Lisei Marie Presley în legătură cu averea ei- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si