Mircea Badea si Antena 3 au atacat decizia Judecatoriei Sectorului prin care sunt obligati sa plateasca in solidar suma de 25.000 lei scriitorului Florin Toma. Banii reprezinta daune morale pe care barbatul le-a obtinut in urma faptului ca a fost jignit in emisiunea prezentata de Badea la postul respectiv. Primul termen al apelului va avea loc pe 12 septembrie la Tribunalul Bucuresti.

Supararea scriitorului vine dupa ce in urma cu 2 ani, Mircea Badea a facut aprecieri dure la adresa acestuia si a operei sale. Printre expresiile incriminate se numara: „morsa incompetenta”, „burdihan”, „opera de trei parale”, „Toma slutu si uratu’”, etc.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Avocatul moderatorului a incercat sa convinga instanta ca a fost vorba despre un pamflet, insa fara succes. Judecatorii au fost de parere ca aprecierile lui Badea au depasit sfera pamfletului si au vizat judecati de valoare. Totusi, solicitarea scriitorului de a primi un drept la replica si scuze din partea postului au fost respinse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si