Mircea Badea, reacţie dură la adresa bărbatului care a bătut-o pe Daniela Crudu

Mircea Badea a avut o reacție dură la adresa bărbatului care a bătut-o pe Daniela Crudu. El a declarat că nici un bărbat nu ar trebui să recurgă la astfel de gesturi.

Author: R.B. marți 11 februarie 2020 , 17:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Asta cu gelozia este ceva abominabil. Dacă este o boală cu adevărat odioasă, aceasta este gelozia. Tu te combini cu una. Și unde ai cunoscut-o? La un institut de maici? Nu. Ducea apă în Africa? Nu. De unde ai auzit că există Daniela Crudu? Din ziare, de pe la televizor.

Citeste si: VIDEO| Coșmarul Danielei Crudu, povestit de sora ei: „În drum spre casă, a început să îi dea. I-a dat la față”

Dacă te-ai combinat cu Daniela Crudu și ești gelos înseamnă că nu ești sănătos la cap. Dar întrebarea mea este cum dracului ajung ăștia să fie bogați, ăștia care se combină cu Daniela Crudu și sunt geloși.

Citeste si: Iubitul Danielei Crudu nu va fi audiat de procurori

Te enervează că au venit unii să facă poze cu ea? Pe bune?! Dar tu de ce te-ai combinat cu ea? Ăsta are Bentley? Nu vi se pare o chestiune absolut nedreaptă din partea vieții? Păi dacă ăsta are Bentley… noi ar fi trebuit să avem Gulfstream.

Dacă ăsta are un Bentley, noi trebuia să avem zece”, a spus Mircea Badea, la TV.

Citeste si: Mesajul straniu scris de Alex Bodi după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „De la prea mult bine o să vrea să-ți facă rău! Fiecare va primi ce merită la momentul potrivit!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si