Mircea Badea si Oreste au scapat de problemele cu Fiscul! Ce datorii avea firma pe care cei doi o aveau impreuna

Mircea Badea si Oreste Teodorescu au fost prieteni si parteneri de afaceri. Relatia lor s-a incheiat definitiv in urma cu o luna si jumatate, la tribunal.

Radu Constantin, sâmbătă 07 aprilie 2018 , 13:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mircea Badea si Oreste Teodorescu s-au certat in urma cu 3 ani si tot atunci au hotarat sa inchida firma pe care o aveau impreuna de pe vremea cand prezentau un show nocturn: MB&O Production. In 2015, compania a intrat in insoventa si un an mai tarziu a fost radiata, lasand in urma datorii sub forma de obligatii fiscale in valoare aproape 71.500 lei.

In 2016, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti s-a indreptat impotriva celor doi actionar, Mircea Badea si Oreste Teodorescu, pentru recuperarea datoriilor. Cererea de atragere a raspunderii pentru intrarea in insolventa a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti in septembrie 2017, insa Fiscul a facut apel.

Apelul a fost judecat intr-o singura sedinta, la sfarsitul lunii februarie a acetui an. Judecatorii au decis sa respinga actiunea ANAF, de data aceasta sentinta fiind una definitiva. Practic, din acel moment, Mircea si Oreste pot spune ca si-au incheiat definitiv relatia, ei aflandu-se in acest moment in tabere total opuse din cauza opiniilor politice si sociale.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si