Mirela Tencariu era una dintre cele mai iubite profesoare în școala în care preda. A murit fulgerător. Mesajele elevilor ei

Este doliu la Școala Gimnazială ”Horia Stamatin” din județul Vaslui după ce una dintre profesoare s-a stins din viață. Colegii și rudele sale trăiesc zile de cumplită disperare, iar toți cere au cunoscut-o pe Mirela Tencariu spun că aceasta era un dascăl de excepție și o femeie plină de energie pozitivă, cu suflet mare.

R.B., vineri 08 noiembrie 2019 , 15:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Zeci de mesaje de condoleanțe și păreri de rău cu privire la dispariția profesoarei Tencariu au fost postate în mediul online, conform vremeanoua.ro: “Ce veste tristã! Nu pot sã cred! Va rãmâne mereu în inimile noastre! Dumnezeu sã o ierte!”; “Ce trist! Nu pot sã cred! Va rãmâne mereu în inimile noastre, mereu zâmbãreatã si plinã de viatã! Dumnezeu sã o ierte!” 

Citeste si: Doliu în lumea fotbalului: Un mare jucător a murit

Una dintre prietenele Mirelei Tencariu, profesoară, la rândul său, a postat un mesaj emoționant în mediul online.

“Drum bun spre luminã, draga mea Mirela Tencariu! Fie ca Bunul Dumnezeu sã te primeascã în Împãrãtia Sa, acolo unde sufletul tãu minunat sã-si afle odihna vesnicã! Te voi pãstra mereu în amintire, asa cum erai, veselã, optimistã, plinã de energie, inimoasã, dedicatã elevilor si scolii pentru care ti-ai oferit timpul, energia si inima. Îi multumesc Domnului cã ne-a adus pe acelasi drum, pentru faptul cã te-am cunoscut si cã m-ai sustinut în toate momentele din cei doi ani în care am implementat proiectul Comenius în Scoala Gimnazialã “Horia Stamatin” din Bogdãnesti! Stiu cã te-ai bucurat cu toatã fiinta de experientele frumoase din Finlanda si Grecia, asa vreau sã te tin minte, fericitã ca un copil. Acum, poti cãlãtori pe unde doresti, sufletul tãu este liber… Sper cã te vei opri prin toate locurile unde ai fost fericitã, acasã, lângã familia ta, la Bogdãnesti printre elevi sau la malul Mãrii Baltice si pe Acropole, pe unde ne-a dus destinul… Fie ca zâmbetul tãu frumos sã mã însoteascã mereu, în zilele sau în anii ce vor urma… Odihneste-te în liniste si pace, Mirela, draga mea colegã!”, fost mesajul postat de profesoara Niculina Cărăbăt, prietenă foarte bună a defunctei.

Citeste si: Un tânăr de 21 de ani își caută cu disperare mama. Femeia a fost dată în urmărire naţională şi internaţională

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si