Mirii s-au îndrăgostit de domnișoara de onoare la propria lor nuntă

Doi tineri din Statele Unite sunt protagoniștii unor evenimente ce au ajuns în toată presa internațională.

E. V., luni 04 martie 2019 , 17:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cei doi miri s-au îndrăgostit, amândoi, la propria nuntă, de o domnișoară de onoare.

Karalyn Henry, 22 de ani, și soțul ei se cunoșteau încă din copilărie și au decis să se căsătorească, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu ea din târg.

Într-un interviu acordat Daily Star Online, Karalyn a recunoscut că a avut sentimente pentru femei încă de când avea 17 ani.

"Am crescut ca o creștină, iar a fi gay nu era ceva despre care puteam vorbi cu lejeritate în familia mea (deși ei cred altceva acum). Pe măsură ce am crescut am început să mă îndrăgostesc de fete, dar și de băieți. Am tot evitat, nu voiam să admit că asta se întâmplă", a mărturisit tânăra.

"A fost nonșalant și mi-a zis <<poți să te vezi cu cine vrei>>. Mintea mea a luat-o razna. Nici nu credeam că asta e o posibilitate, să fiu sinceră. Am încercat o dată și a mers foarte bine. Nu cred că mă mai pot întoarce la a fi monogamă, poligamia funcționează foarte bine pentru noi", a mai spus ea.

În timp ce Karalyn cunoștea din ce în ce mai multe persoane, o femeie din mediul online i-a căzut cu tronc. S-a îndrăgostit de fată din Irlanda de Nord, Lana, însă a avut de așteptat luni întregi până să o cunoască.

În momentul în care s-au văzut față în față, era fix ziua nunții ei. "A zburat pentru nunta noastră ca domnișoară de onoare și a fost minunat. Pentru prima oară ne-am văzut în viața reală... A fost perfect în orice sens al cuvântului, cea mai bună zi din viața mea", a mărturisit Karalyn.

"Îmi amintesc că eram puțin amețiți, ne țineam de mână, râdeam și dansam. Am prețuit fiecare moment, deși m-am întristat atunci când s-a terminat, nu voi uita niciodată", a mai spus ea.

"Când Lana a venit la nunta noastră, s-au îndrăgostit unul de altul și au început o relație", a povestit Karalyn.

Cu toate că Lana s-a întors în Irlanda de Nord, cei trei locuiesc împreună atunci când ea vine în vizită. "Facem cu schimbul în mijlocul patului, cea mai bună zonă într-o relație poligamă. Să-mi văd ambii parteneri împreună, ținându-se de mână, jucându-se, e adorabil, și sunt fericită să-i văd fericiți", a mai spus ea.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si