Miron Cozma, dezvăluiri surprinzătoare aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am fost ales de deținuți să fiu lider”

Miron Cozma a fost invitatul de aseară al jurnalistei Denise Rifai, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, una dintre cele mai controversate figuri ale României, după Revoluția din 1989, a oferit răspunsuri halucinante, aseară, celebrei jurnaliste.

Author: Andreea Bolocan miercuri 26 mai 2021 , 14:42

denise rifai 40 de intrebari Miron Cozma kanal d
Miron Cozma a fost prezent în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Una dintre întrebările la care Miron Cozma a oferit un răspuns neașteptat este legată de viața personală, mai exact, de divorțul acestuia de prima soție, Dana, cea căreia fostul lider al minerilor îi poartă un respect profund și astăzi.

Pentru ca s-a speculat, la acea vreme, ca divorțul lui Miron Cozma ar fi legat de celebra Marilena Nițu, fostul lider al minerilor a lămurit situația.

De ce a divorțat Miron Cozma de prima soție 

”Nu exista la acea vreme, în viața mea, Marinela Nițu. Eu am divorțat de Dana din cauza situației familiale, ca să îmi protejez averea și familia. Nu puteam să-mi expun soția și cei doi copii pe care îi aveam împreună cu Dana (…). Ne-am despărțit ca să iau asupra mea presiunea din mass-media. (…) Ea fiind mama copiilor mei, trebuia să se ocupe de familie și pentru asta i-am lăsat apartamentul, iar celelalte lucruri le-am trecut pe numele tatălui ei, ca să i le poată da

tot ei. (…) Noi suntem prieteni și acum… Eu sunt rocker nebun (…) Dana mi-a cunoscut toate iubitele și în perioada în care eram căsătoriti”, este parte din răspunsul oferit de fostul lider al minerilor, la întrebarea ”Ați divorțat de prima soție pentru Marinela Nițu?”, adresată de către jurnalista Denise Rifai.

Miron Cozma la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Miron Cozma, dezvăluiri șocante despre mineriade ”Am vrut să-l împușc pe Iliescu!”- A spus adevărul la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Miron Cozma a dezvăluit secrete din perioada detenției

Un alt răspuns surprinzător a fost oferit de Miron Cozma la o întrebare ce-i reamintea de unul dintre momentele dificile din viața sa, perioada detenției. Pentru ca s-a vehiculat multă vreme ca Miron Cozma ar fi beneficiat de tratament preferential în închisoare, chiar unul de lux, fostul lider al minerilor a lămurit și acest aspect.

Citeste si: Miron Cozma, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

”(…) Lucrurile acestea de care spuneți mi le-am impus (…). În fața mea n-au mișcat deținuți din 106 țări. (…) Nu a stat nimeni în fața mea la pușcărie. Din toți hoții, nici mafia siciliană, nici triadele chinezești, nici mafia rusă, nimeni nu mișcă în față mea. (…) Am fost ales de deținuți să fiu lider. Dumnezeu și `eu`, cu pumnul, m-au ajutat să am această viață bună în închisoare”, a răspuns acesta la întrebarea “Cine v-a asigurat viața de lux în închisoare?”.

Denise Rifai și Miron Cozma

Totodată, pentru că multă vreme s-a vehiculat că Miron Cozma este un om înstărit, cu o avere uriașă, acesta a adus lămuriri în acest sens. 

”Sunt un om sărac. (…) Casă n-am avut în viața mea, repet, am avut un singur apartament cumpărat în 1994, când am fost lider de sindicat Ia Petroșani, și normal că i l-am lăsat fostei mele soții, Dana, și copiilor mei. Eu n-am avut casă, masă, nimic. Eu n-am avut în București o garsonieră, vreodată, n-am avut în țară niciodată nimic. Acum n-am să mă ascund (…) urmează să încep o afacere, cu fiica mea. (…) Am stat si stau doar la fostele mele iubite, fostele soții (…) Ce să fac dacă mă iubesc femeile…?”, a fost răspunsul lui Miron Cozma la întrebarea “Sunteți un om sărac?”, din ediția de aseara a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si